כללי הדמיה

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם אפשר לקבל הסבר איך מלבישים כריכה של חוברת, על אקשין של חוברת בפוטושפ?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לך אקשן של חוברת?
אני השתמשתי פעם באקשן של הדמיה של ספר.
היה צריך להיכנס לחלון האקשנים אחרי שהאקשן הותקן, להיכנס לאקשן המתאים, ושם הופיעו STEP 1 ו STEP.
מפעילים את STEP 1, וכשהוא סיים לעבוד היה כתוב לי שם איפה למקם את תמונת הכריכה הקדמית, ואיפה למקם את תמונת עובי הספר. ממקמים, ואח"כ מפעילים את STEP 2, וההדמיה נוצרת.
אני לא יודעת אם האקשן של החוברת פועל באותה צורה, אבל בטח בערך משהו כזה.

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט
אנסה ואעדכן...

• הוסף לסימניות
יש לי את ה STEP 1 2 אבל הוא כותב שחסר שכבות וכו', אף פעם לא השתמשתי באקשנים האלו, יש למשו הסבר יותר מפורט?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
את משתמשת בגירסה העברית של הפוטושופ? כי הרבה מהאקשנים לא מזהים את השכבות בעברית. יתכן שזו הבעיה.

• הוסף לסימניות
אם את עושה הדמיה בעברית צריך לעשות כך [אם אני זוכרת נכון]:

צריך להפעיל את סטפ 1, אחר כך, להפוך אנכית את הקובץ, להכניס את העטיפה במקום הריק, ולא לשכוח להכניס גם תמונה לשדרה, שוב להפוך אנכית את הקובץ [באופציה של CANVAS SIZE] ואז להפעיל סטפ 2.
כשהוא מסיים, צריך להפוך פעם שלישית את הקובץ אנכית.

• הוסף לסימניות
גינגית, אצלי צריך היה להפוך רק פעמיים: להפוך את התמונה בפליפ מראש, ולהכניס אותה הפוכה לתוך המקום המוכן לה, ובסוף אחרי שהדמיית הספר מוכנה סופית - להפוך אותה שוב בפליפ.

אבל לא נראה לי שזו הבעיה כאן. הוא לא אמור לטעון שחסרות שכבות! אולי מחקת מן השכבות באיזשהו שלב? נסי שוב להפעיל את סטפ 1, ואח"כ אל תשני כלום מלבד להעמיד את תמונת הכריכה במקום המיועד לה, ואח"כ להפעיל את סטפ 2. אם יש בעיות אולי צריך להתקין שוב את האקשן.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על פוטושופ בעברית, אבל אולי יש בעיה באקשן
יש למשו אקשן של חוברת?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני לא ליד האקשן, אבל כמה שזכור לי, הוא משכפל שכבות, והוא מחשבן את השם ברירת מחדל שהפוטושופ נותן לשכבות בשביל להחיל עליו פקודות. הבעיה בגרסה העברית, שהוא נותן שמות בעברית, והאקשן לא מזהה אותם. ולכן, הוא כותב שחסרות לו שכבות.
לכאורה, אין לזה כ"כ פתרון אלא להחליף את הממשק לאנגלית (אם זה אפשרי).
שוב, לא בדקתי עכשיו, אבל ככה זכור לי כשניסיתי בזמנו.

• הוסף לסימניות
אשכול ישן ושימושי מאוד...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=7934&highlight=%E0%F7%F9%F0%E9%ED
אקשנים - הדמיות לספרים בכריכה קשה ורכה, חוברות, קופסאות, דיסקים ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה