כללי הדמיה

• הוסף לסימניות
איך עושים הדמיה אמיתית לכריכה?

• הוסף לסימניות
אני בתור חובבן בניתי אותו בפוטושופ עם הבלטות כריכה.

אתה יכול להוריד כריכות מהאינטרנט או תמונות ספרים ולבנות עליהם...

• הוסף לסימניות
הרעיון של הלל מוצלח.
יש אקשנים אלה.
אני מחפשת לך, מקווה למצוא

• הוסף לסימניות
בהצלחה....

קבצים מצורפים

• Desktop.rar
    KB 16.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
גרפיקל תודה רבה, אבל אם אפשר להסביר לי מה שלחת, וכיצד אני עובד עם זה, זה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
גם אני ישמח אחת ולתמיד לדעת איך עובדים עם אקשנים בפוטושופ!
תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
גם אני ישמח אחת ולתמיד לדעת איך עובדים עם אקשנים בפוטושופ!
תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
באנגלית אני יכולה להסביר בכיף אבל בעברית..........

• הוסף לסימניות
אז תסבירי באנגלית

• הוסף לסימניות
זה ממש פשוט
פותחים את הקובץ בפוטושופ
הולכים לחלון של actoin
שם לוחצים על step 1
ומגיע בסיס לספר שם שותלים את הנתונים של הספר שרוצים
אח"כ לוחצים על step 2
וההדמיה נוצרת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף;488932:
זה ממש פשוט
פותחים את הקובץ בפוטושופ
הולכים לחלון של actoin
שם לוחצים על step 1
ומגיע בסיס לספר שם שותלים את הנתונים של הספר שרוצים
אח"כ לוחצים על step 2
וההדמיה נוצרת
בהצלחה

רק אצלי משום מה הוא נתקע?!

• הוסף לסימניות
לא פותחים שום קובץ (בעצם כן, אבל לא את הקובץ של האקשנים)
מעתיקים אותו לתקיית ה actions של התוכנה (program files-adobe-photoshop-actions) ואז פותחים את הפוטושופ ובחלון ה actions מייבאים את האקשן הרצוי. מפעילים step 1, על הקובץ שנפתח מסדרים את הכריכה הרצויה (אם היא בעברית, הופכים אופקית ומתאימים.) ואז מפעילים את step 2. (אם הכריכה בעברית הופכים חזרה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה