כללי הדמיות: ספרים, DVD, חוברות, קופסאות ועוד...

• פותח הנושא LMNT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• samplecovers.jpg
    KB 82.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כבר העלו פה מרפידשר אוצרות (כמה מאות מ''ב של סחורה, כלש' ונתנו) פילטרים, מברשות, מרקמים וכל טוב סלה.
ואנו אנשי נתיב, למה יגרע חלקינו?
נתיב טוענים בכל תוקף שאין אפשרות לפתוח האתר הנ''ל. יש לכם רעיון למה? יש לכם רעיון לפתרון?
ויש צדיק שרוצה להעלות עבורינו לפחות מעט מזעיר?

• הוסף לסימניות
אין בעיה.. רק בשבילך.

לנתיבים ולכל השאר,

הנה ריכוז קבצי הATN, אני חושב שכל השאר היה מיותר, זה כל מה שצריך...

קבצים מצורפים

• coveractionpro1 unzipped.rar
    KB 129.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני נתיבי ופתחו לי את רפידשר.

אבל את אלו אני לא מצליח לפתוח זה לא רפידשר הרגיל, מה שפתחו לי זה .com ופה זה .de??? מה ההבדל ביניהם? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יותר מאוחר מי שרוצה אעלה לפה את המברשות שהעלו לפה שבוע שעבר, ותודתי נתונה למי שהעלה (סליחה לא זוכרת מי) פשוט עולם אחר לעבוד עם זה.

• הוסף לסימניות
יישר כח. המשיכו בדרככם זו...

יישר כח גדול מאד לאלמנט. חסד בשלמות. תודה לבאלמעלה על הנכונות ומחשבה טובה מצטרפת למעשה...
אביגדור, כנראה אתה צועד בנתיב אחר (וכבר דנו בכך) על כל פנים למנויי נתיב דרך הועדה אין אפשרות לפתוח אתר זה בשום אופן. בקשתי זאת מנתיב יותר מפעם אחת!!!...

• הוסף לסימניות
זרקתי את הקובץ לפוטושופ ואני לא מוצא כיצד להשתמש בו אולי מישהו יכול לתת לי הסבר
היכן זה בכלל נמצא לא מצאתי את הקובץ

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל יותר מידע מכוון, איך מתפעלים את זה, כי לא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה למצוא את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;71271:
אקשן לא זורקים לפוטושופ לאקשן עושים כך נא לעיין בהודעה קצת למטה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=7930

אפשר כן 'לזרוק' את הכל קבצי הATN לתוך הפוטושופ.
הם נמצאים כבר ב'אקשנס' או פעולות (ALT F9).
אצלי יש במחשב תייקה בשם 'גיבויים' שם אני שומר את כל הפעולות/מברשות, סגנונות כלי חיתוך ועוד.
אם אני מבצע פירמוט למחשב או גוסט וכו', כל המידע ב"ה נשמר בכונן חיצוני.

• הוסף לסימניות
פשוט לגרור את כל הקבצים לחלון האקשנים.
לכל אחד יש 2 שלבים, מפעילים את השלב הראשון (בלי מסמך פתוח, הוא יוצר לעצמו), אחרי שהוא פתח, ממקמים את העיצוב לפי הגריד ואז ממשיכים לשלב השני.

• הוסף לסימניות
רוב תודות לאלמנט. אין מילים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רב אומן;71251:
...כנראה אתה צועד בנתיב אחר (וכבר דנו בכך) על כל פנים למנויי נתיב דרך הועדה אין אפשרות לפתוח אתר זה בשום אופן. בקשתי זאת מנתיב יותר מפעם אחת!!!...

רב אומן? למה שיהיה פרוטקציה בנתיב?

• הוסף לסימניות
למה הקבצים לא נפתחים לי במקינטוש?

• הוסף לסימניות
זה לספר באנגלית איך הופכים אותו לעברית?

• הוסף לסימניות
הגיוני שלא יאפשרו גישה לרפדישר בנתיב,
(הורדות סרטים למשל וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה