הדמיות פנים לפרוייקט שנעשה לאחרונה

• הוסף לסימניות
תכנון - מרב שאול

לשיפוטכם.

קבצים מצורפים

• web02.jpg
    web02.jpg
    KB 191.9 · צפיות: 388
  • web03.jpg
    web03.jpg
    KB 169.8 · צפיות: 374
  • web04.jpg
    web04.jpg
    KB 167.2 · צפיות: 345
  • web01.jpg
    web01.jpg
    KB 182.9 · צפיות: 374
  • הוסף לסימניות
מטורף!!

• הוסף לסימניות
מדהים-נראה אמיתי-העיצוב חלומי!! כ"כ מזמין ונעים!! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
ההדמיה יפה מאוד.

יש נקודות שאפשר לשפר, אני הייתי מתחיל מלפתוח את הפריים. הפריים צר מדי.

• הוסף לסימניות
ההדמיה יפה מאוד.

יש נקודות שאפשר לשפר, אני הייתי מתחיל מלפתוח את הפריים. הפריים צר מדי.
צודק מאוד,
המבטים שהעלתי מתאימים לפרופורציה לצפייה בטלפון, (לסטטוסים ולאינסטגרם למשל), שם יותר מתאים משהו מרובעי, למסך מתאים ה"פתוח" יותר, (שזה מה שהמעצבת למעשה קיבלה)

קבצים מצורפים

• final_b.jpg
    final_b.jpg
    KB 175.1 · צפיות: 286
  • final_c.jpg
    final_c.jpg
    KB 188.7 · צפיות: 249
  • הוסף לסימניות
מקסים!
ריאליסטי מגוון ומקצועי
משהו בתאורה קצת מוזר לי... והבריקים-בכוונה הרובה היא זו שבולטת?

• הוסף לסימניות
מדהים ומיוחד- כתמיד!

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט נראה אמיתי!!!
מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה