כללי הדמיות של אנשים

• הוסף לסימניות
לא כ"כ ידעתי להסביר מה שאני מחפשת, אז העלתי תמונה שמצאתי. אם למישהו יש את הדמות כש"רואים" אותה מהצד - בבקשה תעלו, זה די דחוף. אני צריכה את זה לשימוש אישי.

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• CMD2-500.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
איך קוראים לדמויות האלה?
אני יכולה לחפש לך בגוגל..

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לצלליות של אנשים מהצד? ומה הם עושים? או שזה לא משנה?

• הוסף לסימניות
משהו כזה?

קבצים מצורפים

• 1254520_81286112.jpg
    KB 163.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני אומרת,
אבל מה הבעיה לעשות זאת לבד בכל תוכנה וקטורית?
במקרה וזה דחוף, יותר קל מלחפש...

(אלא אם כן את מחכה שנעשה ונעלה?)

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה רבה!!
גאולונת - אני לא יודעת איך קוראים לזה. זה כמו התמונה שהבאתי, זה מה שמצאתי בגוגל.
2or - צלליות של אנשים, אבל לא אנושיים ממש, זה כמו האיש שהילדים מציירים, ראש וכמה קווים בשביל הגוף והידיים והרגליים.
eצוב - משהו בסגנון הנ"ל אבל שהאנשים לא יהיו "מעוכים".

יש איזשהו מוזיאון בארה"ב של ילדים שהלוגו שלהם הוא משהו כזה. אני אחפש, אם אני אמצא אני אעלה, ואז תראו למה התכוונתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
trew - תודה רבה!!!!! זה מאוד עזר לי
זה משהו כמו התג של הנכים

קבצים מצורפים

• 98be84ee9bc2b58b56baa54635d937aa.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מצטער, זה אין לי.
אבל אם צריך צלליות אמתיות, תגידי של מה (כלומר באיזה פוזה, ילדים או מבוגרים וכו'), ואעלה.

• הוסף לסימניות
אני יכולה ליצור לך, רק תגיד מה הוא צריך לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;381806:
מצטער, זה אין לי.
אבל אם צריך צלליות אמתיות, תגידי של מה (כלומר באיזה פוזה, ילדים או מבוגרים וכו'), ואעלה.

תודה על הרצון הטוב! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;381811:
אני יכולה ליצור לך, רק תגיד מה הוא צריך לעשות

תודה רבה!!
אבל זה ללוגו ראשון שלי ככה שאני רוצה שכל מה שיהיה שם - אני יצרתי.

אני לא רוצה להשתמש בזה ממש, אלא לבנות אחר. אני צריכה את זה בשביל שזה יעמוד לי מול העיניים ואני לא אסתבך בשאר הדברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;381719:
איך קוראים לדמויות האלה?
אני יכולה לחפש לך בגוגל..

Stick figure

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה