כללי הדמייה תלת מימדית בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני מנסה לדמות אריזת מזוודה, ולא מצליחה לסדר את החלקים העגולים. אני משתשמשת ב-transform עם ה-warp. למישהו יש עצה איך לעשות בצורה טובה יותר?
תודה!

קבצים מצורפים

• Ariza-1 copy.jpg
    KB 47.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
המשכתי עם הווארפ...
איך זה נראה?
(אגב, העיצוב לא שלי. אני עושה את ההדמיה עבור מישהי שביקשה ממני והיא לחוצה זמן.)

קבצים מצורפים

• Ariza-1 copy.jpg
    KB 503.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
איזה חמוד!!! (קצת אנמי לא?)
בכוונה לא רואים את babykit בחזית?

• הוסף לסימניות
הכיפוף בwarp נראה טוב.
בכדי לעשותו יותר תלת מימד צריך גם להכהות ולהבהיר חלקים מהמזוודה.

• הוסף לסימניות
העיצוב לא שלי. אני גם חושבת שהבייביקיט לא צריך להיות חתוך, ושהעיצוב קצת אנמי, אבל מאוחר מדי להעיר לגרפיקאית שעשתה את זה...
אשמח לשמוע איך מומלץ לעשות את הכהיה וההבהרה.

• הוסף לסימניות
תשתמשי עם מכחולים ע"מ לתת את ההכהיות במקומות הנכונים.

• הוסף לסימניות
בגדול - שכבת צבע עם שיטות שילוב שונות (הכפלה ודומיו להכהיה, ולהיפך).

• הוסף לסימניות
עשיתי עם מברשות, לא רואים? כנראה זה בהיר מדי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה