הדמיית היכל ביהמ"ד

• הוסף לסימניות
ביהמ''ד פנים 3.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מהמם!!
כמה עבודההה!!!!!!
באיזה תכנה?

• הוסף לסימניות
שככתם משהוא חשוב פינת קפה
אה אני מבין זה לא בת הכנסת של חסדים אז אין סתם לבדיחותה זה ממש יפה

• הוסף לסימניות
וו האנשים שמנייסם בסוף זה גם מאחורה נו נו

• הוסף לסימניות
אה אני מבין זה לא בת הכנסת של חסדים אז אין סתם לבדיחותה זה ממש יפה
דווקא נראה לי שזה כן של חסידים, כי רק אצל החסידים העמוד של החזן הוא בצד הארון קודש ואצל הליטאים הוא לפני הארון קודש
אני טועה ?
ככה זכור לי כל הבתי כנסיות שאני מכיר

• הוסף לסימניות
איזה פאר והדר !!
רק נראה לי שהבימה לא ממוקמת באמצע של הארון קודש או שלא מקפידים על זה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדמייה מדהימה!.

דווקא נראה לי שזה כן של חסידים, כי רק אצל החסידים העמוד של החזן הוא בצד הארון קודש ואצל הליטאים הוא לפני הארון קודש
אני טועה ?
ככה זכור לי כל הבתי כנסיות שאני מכיר
לדעתי הכי קל לזהות בית מדרש לפי השולחנות/סטנדרים.
בגדול, אצל ליטאים בתי המדרש הם עם סטנדרים, ואצל חסידים עם שולחנות.

• הוסף לסימניות
וואו מטורף!!!
מרשים ומרחיב את הדעת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה