כללי הדמיית המוצר

• הוסף לסימניות
כשאני מגישה ללקוח סקיצה של העבודה אני מראה לו גם הדמייה כדי שיתן לו אור בעיניים,
כל מה שניסיתי לעשות לא יוצא לי תמיד מוצלח...(דוגמא שצרפתי)
מי שיש לו תמונות / הדמיות מוכנות ויכול לשלוח לי או שיכול לייעץ לי איך לעשות את זה
אני מאוד אשמח
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• הדמייה.jpg
    KB 984.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אולי לשנות את הכיוון?

כרגע ההזמנה עומדת, אבל בעצם אין שום דבר על הגב שלה, כך שלא ברור למה צריך להראות אותו.
אולי תנסי להדמות את ההזמנה מונחת על השולחן, וזה ייראה יותר הגיוני (הרי ככה הלקוח יקבל אותה- מקופלת ומונחת, ולא עומדת ופתוחה).
מצרפת דוגמא של הדמיה שעשיתי פעם לפלייר שלי.
ואגב, למה את שולחת ללקוח הדמיה? נראה לי קצת מסוכן (הרי את עושה הצללות פה ושם, והלקוח עשוי לחשוב שככה העבודה תודפס...).

קבצים מצורפים

• flyer1.jpg
    KB 24 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לדעתי אני חושבת שכשלקוח רואה את זה שטוח, כדף, זה נראה לו פשוט, וכדי להראות לו ולהלהיב אותו על העבודה אני מראה לו איך העבודה תראה לבסוף....(מנסיון-הם מתלהבים מזה)
תודה על ההדמייה וחוות דעתך,
את ההדמייה את עושה באלוסטרייטור? איך את עושה זאת? על פי מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;510550:
לדעתי אני חושבת שכשלקוח רואה את זה שטוח, כדף, זה נראה לו פשוט, וכדי להראות לו ולהלהיב אותו על העבודה אני מראה לו איך העבודה תראה לבסוף....(מנסיון-הם מתלהבים מזה)

תודה על ההדמייה וחוות דעתך,

את ההדמייה את עושה באלוסטרייטור? איך את עושה זאת? על פי מה?
אני בעד לא להלהיב אותו יותר מדי...:D

עשיתי את ההדמיה בפוטושופ- גם כי אני לא יודעת אילוס' מספיק טוב, וגם כי נראה לי לעבוד על תמונה שטוחה, מאשר על הפלייר האמיתי שמורכב מהרבה אלמנטים.
יצרתי שלושה מלבנים:
החלק הפנימי של הפלייר
הדש הימני
מלבן שחור שמשמש כצל.
ואז שיחקתי עם הפרספקטיבה והזויות, כדי שתתקבל התוצאה הרצויה.

• הוסף לסימניות
:)
אם הלקוח מתלהב, אפשר לקחת ממנו את הכסף בלב שקט...חחח....

• הוסף לסימניות
צריך להיות הצללות וכן קצת מעבר ברקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

תשמעון סיפור קצרצר שהיה לי לפני שבוע

(כמובן שהפרטים המזהים טשטשו)

הגיע אלי לקוח לפגישת איפיון אברך ליטאי.
(פגישה ראשונה, פגישה של איסוף נתונים, וניתוח ממוקד)

התחלתי לדבר עם הלקוח שלי
ולשאול אותו שאלות ולאסוף נתונים.
ובעיקר להבין מה עומד מתחת.

תוך כדי הפגישה הבנתי שחסר לו בסביבות ה4,000 ש"ח בחודש

וחשבתי לעצמי מעניין האם אני ימצא דרך לעזור לו לסגור את המינוס הזה
כבר בפגישה הזאת.

תאכלס במהלך הפגישה הזאת, תוך כדי השאלות ששאלתי אותו גילתי דבר מעניין.

יש לו הוצאה של כ1,500 ש"ח בחודש על מוניות

בעיקרון אני בחיים לא אומר לאדם להוריד הוצאה מסוימת!
מה שכן אני מראה לאדם את עצמו במראה.
ואז הוא יכול להחליט בעצמו האם הוא רוצה להוריד את ההוצאה הזאת או לא.

והסיבה שאני לא אומר ללקוחות שלי להוריד הוצאות מסוימות
היא סיבה יחסית פשוטה, כל דבר שאני יצווה אדם לעשות אז גם במידה והוא יחליט להקשיב לי, הוא לא עשה את זה מבחירה אמיתית, אלא רק כי אמרתי לו.

וזה בדיוק ההבדל בין תהליך מוצלח, לבין תהליך לא מוצלח

כי בתהליך שאדם החליט בעצמו איזה שינויים הוא רוצה להטמיע בחייו, ההחלטות שלו יצליחו להחזיק מעמד לעומת תהליך שהיועץ אמר ללקוח מה לעשות.

בהמשך הפגישה;
שאלתי אותו בעצם מה הסיבה שהוא משתמש במוניות,
ניסיתי להבין מה הצורך שלו בזה,
והבנתי ממנו שהוא נוסע עם זה לעבודה
שאלתי אותו האם זה רק בהלוך או גם בחזור.
והוא ענה לי שהוא נוסע בהלוך כי הוא קם מאוחר לעבודה ובחזור הוא נוסע עם ההסעה מטעם העבודה.

והבנתי שיש לי את זה.

בעצם אם הלקוח שלי יחליט
רק לקום שעה מוקדם יותר ויקפיד לנסוע בהסעה.

הוא ירוויח 2 דברים
1 לחסוך את ההוצאות בסך של 1,500 ש"ח
2 הוא ירוויח כ1,400 ש"ח נוספים בעבודה על השעה הנוספת.

אז בעצם הצלחתי להבין שאם עבודה יחסית קלה הלקוח שלי יכול לצמצם את הפער מ4,000 ש"ח ל1,100 ש"ח בחודש

שלזה כבר הרבה יותר קל להגיע.

ללקוח עדיין לא סיפרתי את זה כמובן כי רוצה שהוא יבחר בכזה מהלך.
ולא שהוא יעשה את זה כי אני אמרתי לו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה