הדמיית חוץ- לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
נעשה במקס

קבצים מצורפים

• מוקטן.jpg
    KB 225.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
זו באמת הדמייה ולא צילום??

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
הדמיה מעלפת, והעצים מדהימים - העץ השמאלי במיוחד.

נ.ב. הארה - מאיפה נכנסים למדרגות שבקדמת הבנין, הן נראות חסומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2235981:
הדמיה מעלפת, והעצים מדהימים - העץ השמאלי במיוחד.

נ.ב. הארה - מאיפה נכנסים למדרגות שבקדמת הבנין, הן נראות חסומות.

תודה!

ההדמיה כאן ברזולוציה נמוכה אז המדרגות יצאו נורא מטושטשות אך אם תקריבי תראי שבין שתי הגדרות יש משהו אפור וזה אמור להיות המדרגות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלוק;2233575:

סתם מעניין.
הפרחים בצד השמאלי, לא אמורים להיות על חצי הקיר של המדרגות? או שיש עוד שמפריד בין המדרגות השמאליות לבין הבנין?

• הוסף לסימניות
האנשים ממש מגוונים

• הוסף לסימניות
חסר לי קצת צללים על הבניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלוש;2236392:
חסר לי קצת צללים על הבניין

ממה אני יכולה ליצור צללים על הבנין אם אני ישים עץ או משהו כזה זה קצת יסתיר את החזית לא?

• הוסף לסימניות
הדמיה יפה מאוד!
לדעתי אם תניחי עץ בצד שמאל של הבניין. הוא יסתיר אמנם את החזית אבל יוסיף ריאליסטיות. גם בבניינים אמיתיים יש עצים פה ושם שמסתירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה