הדמיית חוץ - ערב

• הוסף לסימניות
הפורום מרגיש די רדום בימים האחרונים, אז הנה אני מעלה עבודה חדשה...

בלנדר+ויריי.

העבודה נעשתה בשיתוף פעולה עם רעייתי שתחי' - היא אחראית על מידול הבית, ואני על הטיקסטור וצפונה.
רוב המודלים הנוספים שיש בסצינה - ריהוט פנים, צמחיה וכד' - הם מודלים מסחריים או חופשיים.

אשמח להערות וביקורת!

קבצים מצורפים

• front_f1_pp.jpg
    KB 351.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
היי עבודה יפה
יש כמה דברים שמן הסתם כבר שמת לב אליהם
יש לך רעש לבן בכמה מקומות בתמונה
ודבר מוזר נוסף זה התאורה על העציץ למטה, לפי החשבון לא אמור להיות לו תאורה על הצד החיצוני.

• הוסף לסימניות
תודה!
אכן שמתי לב לרעש. אתה יודע אולי ממה הוא נובע ואיך לנטרל אותו (בויריי)?

לגבי התאורה על העציץ למטה - בחומה הנמוכה שמול העציצים קבועים פנסים שיוצרים את התאורה וגם את הצללים של העציצים על הבית. אבל ייתכן שאפשר לוותר עליהם, כי זה באמת נראה מוזר...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, איך זה לעבוד עם ויריי לעומת מנוע הרנדר הקודם שעבדת איתו?

• הוסף לסימניות
מקסים

גם לי מוזרה התאורה עךל העציץ
בטח שהיא לא באה לידי ביטוי על הריצפה וכדומה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

איך זה לעבוד עם ויריי לעומת מנוע הרנדר הקודם שעבדת איתו?
הבדל שמים וארץ. אני מאוד אוהב את הממשק של סייקלס, אבל הוא הרבה פחות מוצלח ברינדורים עם תאורה מורכבת. אני מניח שאת התמונה הזאת היה לוקח לי הרבה למעלה מעשר שעות כדי שתצא נקיה, וגם זה לא בטוח. בוי-ריי זה לקח חצי שעה. בקיצור - ממליץ לעבוד עם ויריי, בייחוד לאור העובדה שהשילוב בבלנדר עובד מצויין.

גם לי מוזרה התאורה עךל העציץ
אני מסכים.

אגב, הבנתי למה הרעש הלבן - צריך להפעיל sub-pixel mapping בהגדרות color mapping.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1222823:
תודה לכולם!

הבדל שמים וארץ. אני מאוד אוהב את הממשק של סייקלס, אבל הוא הרבה פחות מוצלח ברינדורים עם תאורה מורכבת. אני מניח שאת התמונה הזאת היה לוקח לי הרבה למעלה מעשר שעות כדי שתצא נקיה, וגם זה לא בטוח. בוי-ריי זה לקח חצי שעה. בקיצור - ממליץ לעבוד עם ויריי, בייחוד לאור העובדה שהשילוב בבלנדר עובד מצויין.

אני מסכים.

mapping.

כבר שנים אני צועק את זה מתוך רצון לעזור לאנשים להגיע לתוצאות טובות יותר בפחות זמן, (אחרי שצעקו עלי לעבוד כך), בהצלחה עם הויריי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1222975:
כבר שנים אני צועק את זה מתוך רצון לעזור לאנשים להגיע לתוצאות טובות יותר בפחות זמן, (אחרי שצעקו עלי לעבוד כך), בהצלחה עם הויריי.

מי צעק עליך?! :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1223192:
מי צעק עליך?! :p

maor700, האמת שהוא לא צעק, אבל הסביר בטוב טעם שכדאי לרנדר בויריי.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
אשמח לדעת איך אפשר להתנסות בויריי מבלי להוריד תוכנה ענקית...

חוץ מזה, שאלה: מה ההיגיון לשים מנורות שמאירות גם למעלה וגם למטה על הקירות בחוץ, אני מדבר מבחינה חשמלית. יש מנורות שהם אטומות לגשם מהסוג הזה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך אפשר להתנסות בויריי מבלי להוריד תוכנה ענקית...
צריך להוריד גירסת בלנדר מיוחדת עם האקספורטר של ויריי בפנים, מהאתר של chaos group. בנוסף צריך להתקין ויריי למאיה (ניתן להוריד גירסת נסיון מהאתר הנ"ל).

חוץ מזה, שאלה: מה ההיגיון לשים מנורות שמאירות גם למעלה וגם למטה על הקירות בחוץ, אני מדבר מבחינה חשמלית. יש מנורות שהם אטומות לגשם מהסוג הזה?
העיצוב הוא של אדריכלית שאנו עובדים איתה, לא שלי. אבל אני חושב שיש בזה משהו אסטתי, ומן הסתם יש מנורות אטומות לגשם מלמעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1223305:
צריך להוריד גירסת בלנדר מיוחדת עם האקספורטר של ויריי בפנים, מהאתר של chaos group. בנוסף צריך להתקין ויריי למאיה (ניתן להוריד גירסת נסיון מהאתר הנ"ל).
יש אפשרות ללא מאיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1223411:
יש אפשרות ללא מאיה?
תרגע חבר זה סך הכל אותה התקנה של Vray למאיה, אתה לא צריך להתקין את מאיה (עד כמה שאני זוכר מדובר בתוכנה של 20MB פחות או יותר).

• הוסף לסימניות
למעשה צריך את vray standalone. ויריי למאיה מגיע גם עם גירסת ה standalone. כפי שאמר יניב, אתה לא צריך להתקין את מאיה עצמה.

אגב, למי שבעניין של רכישת רשיון - אז המחיר של גירסת ה standalone עומד על 500$, שזה הרבה פחות מהגירסה למאיה, מקס ואפי' סקצ'אפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה