הדמיית חוץ

• הוסף לסימניות
הערות יתקבלו בברכה. (או שלא...)

קבצים מצורפים

• שכונה.png
    KB 978.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד. אופציה מוכנה...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מדהים.
אין דברים כאלו....
הדמיה יוצאת מן הכלל.
ניתן לומר שהדמיון עולה על כל מציאות....

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!

כמה הערות:
עצים: גודל+"copy-paste"
חלונות: נראה לי שצריך להיות יותר כהים, לא ברור למה הם בהירים בתאורת יום חזקה.

מעבר לזה פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1250159:
יפה מאד!!!
חלונות: נראה לי שצריך להיות יותר כהים, לא ברור למה הם בהירים בתאורת יום חזקה.

מעבר לזה פשוט מדהים!
כי הם רפלקטיבים לשמים והשמים בהירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1250161:
כי הם רפלקטיבים לשמים והשמים בהירים.

אם מאחורי הצלם יש גוש עננים ענק ואפרפר אז אולי כן וגם אז צריך לראות קצת פרטים בחלון ולא צבע אחיד.

• הוסף לסימניות
מדהים ויפה!

• הוסף לסימניות
מדהים!

לדעתי טיפה להכהות את הגוון הבנים ומטה כדי ליצור טיפה יותר קונטרס(מאוד אופיני לתאורת שמש)וגם לישמור על הבהירים

• הוסף לסימניות
יותר מושך אותי מקום שקט עם פחות מכוניות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1252303:
יותר מושך אותי מקום שקט עם פחות מכוניות...

תשלם, תקבל הדמיה של מקום שקט....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה