הדמיית פינת ישיבה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני חדשה פה:)
נראה מענין הפורום...
אשמח לקבל תגובות על ההדמיה, כל הערה תתקבל בברכה
3DMAX+פוטושופ

קבצים מצורפים

• test final_ 20_post[1].jpg
    KB 813.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נחמד מאוד
הבהירות משדרת כאן רוגע ויוקרה

הייתי "מושך" את הזום של העדשה קצת יותר קדימה
ומוותר על צילום המשוקף
גם במחיר של חיתוך קל של אחד האגרטלים

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!
עבודה יפה מאוד, מלאת אוירה ונינוחות!

אשמח אם תוכלי לפרט קצת על תהליך העבודה, ועל התאורה בסצינה. (מפריע לי קצת האור של התאורה בקיר שלא נראה שהאור יוצא מהמנורות אלא במרחק מהם)

בהצלחה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
הדמיה מהממת!!

בקטנה: השטיח - זה שטיח או טפט/פרקט?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הדמיה מקצועית.

• הוסף לסימניות
הדמיה יפה ומוכרת!
אם בכל אופן אנו יורדים לקטנות משהו בתאורה מוזר לי, אני חושב שמידי בהיר ויסלח לי תמיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1117150:
הדמיה יפה ומוכרת!
אם בכל אופן אנו יורדים לקטנות משהו בתאורה מוזר לי, אני חושב שמידי בהיר ויסלח לי תמיר.

ד"ש על החרוזים...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד נראה מושקע הגוונים נראים מצוין

אכן גם לדעתי בהיר מידי והצללות לא נריאות ראליסטיות חסר עבודה על השטיח

• הוסף לסימניות
רק אל תשתתפי בתחרות!.... :)

• הוסף לסימניות
הדמיה ממש יפה... כבוד :)

• הוסף לסימניות
אני ממש ממש אהבתי!
הדמיה מהממת.
אני לא מתחום ההדמיות בכלל,
אבל כמישהו מהצד אני ממש מתלהבת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

ברוכה הבאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה