הדמיית פנים למטבח

• הוסף לסימניות
עיצוב פנים: שיפי ברנשטיין (אחותי האלופה!)
על ביצוע ההדמיה הייתי אני אחראית...

קבצים מצורפים

• kitchen.jpg
    kitchen.jpg
    KB 160.3 · צפיות: 154
  • kitchen 2.jpg
    kitchen 2.jpg
    KB 147.1 · צפיות: 144
  • הוסף לסימניות
ריאלסטי לגמרי!
מענין אותי למה בחרת שעה עם תאורה קשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;n5002496:
ריאלסטי לגמרי!
מענין אותי למה בחרת שעה עם תאורה קשה?

תודה!

לגבי השעה, לא הבנתי למה הכוונה...

• הוסף לסימניות
מה יש מעל הקלפות?
איך הגישה לארון שם?

• הוסף לסימניות
וואו! מיוחד!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה וריאליסטי.
עיצוב בטוב טעם.

בתמונה הראשונה מרגיש מלחמת אורות, יש את השמש הצורבת (וזה מה שכתבו לך על השעה הקשה מבחינת התאורה) וגם את התאורות הפנימיות שחיזקת אותם מאוד. תנסי לשנות זוית לשמש ע"מ לקבל תאורה רכה יותר, (יכול להיות גם נסוי הנמכת התאורות הפנימיות וכך תתקבל תוצאה רכה ונעימה יותר.

הידיות נראות לי עבות מידי, בלי פרופורציה למידות נכונות.

בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
מלכי זה מושלם!
ושיפי את תותחית

בקיצור יש לי בנות דודות מוכשרות!:)

• הוסף לסימניות
מלכי, ההדמיה מדהימה וריאליסטית
יצאתי סופר מרוצה!!
יש לך עתיד גדול בעז"ה

פול הצלחות!

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר , אהבתי את הטקסטורה השחורה של הקיר , בקטנטנה, הידיות....

• הוסף לסימניות
מלכי, ההדמיה מהממת!! ממש ממש ריאלסטית!!!
ושיפי -- טוב אנחנו יודעים שאין עליך בעיצוב ;)

• הוסף לסימניות
וואו! מקסים! יופי של תאורה! אני דווקא אוהב את מלחמת האורות, זה מצויין לטעמי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה