הדמיה הדמיית תלת מימד

• הוסף לסימניות
שלום. יש לי צורת מטבח בעייתית כי אין אפשרות להזיז נקודות מים ושקע תלת פזי.
אני נורא מתלבטת איך לעשות את הארונות העליונים .
הקיר 2.58 יהיה הצד החלבי,
מקררתנור עם מקורגל שיש כיור לארון למעלה לייבוש

אשמח לקבל הצעת מחיר להדמיית תלת מימד
מצ"ב שרטוט של המטבח . תודה
Screenshot_2022-11-13-11-00-00-283_com.whatsapp.jpg
16683460343004853241360862947428.jpg

קבצים מצורפים

• IMG-20221109-WA0025.jpg
    IMG-20221109-WA0025.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
גם בלי הדמיה - מודעת לכך שיש בעיתיות במיקום הכיור החלבי ? הוא ממש חוסם את הגישה למעבר
במידה והמידות אכן כמו שצינת
ממליצה לבדוק אפשרויות נוספות

• הוסף לסימניות
שלום. יש לי צורת מטבח בעייתית כי אין אפשרות להזיז נקודות מים ושקע תלת פזי.
אני נורא מתלבטת איך לעשות את הארונות העליונים .
הקיר 2.58 יהיה הצד החלבי,
מקררתנור עם מקורגל שיש כיור לארון למעלה לייבוש

אשמח לקבל הצעת מחיר להדמיית תלת מימד
מצ"ב שרטוט של המטבח . תודה
אם מעניין אותך
יכולה לעשות לך הדמיה ב 350

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה