הדמית בית כנסת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מפורום עיצוב גרפי, לא מתעסקת עם הדמיות בכלל
ביקשו ממני לקבל הערכת מחיר להדמיה של בית כנסת
לא לפי תכנית אדריכלית אלא ע"פ תכנית שיתנו כשרטוט רגיל
אני צריכה משהו ברמה טובה, אבל שישאר במחיר סביר (אני יודעת שאחד בא על חשבון השני, אבל פה פחות חשובה הראליסטיות, האומנות וכו'. צריך תכנית קלאסית)
אשמח לקבל דוגמאות (של בתי כנסת) והצעות מחיר
אם החסרתי פרט שנצרך בשביל להבין טוב יותר מה הצורך אשמח לשמוע
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה עפ"י תכנית כשרטוט רגיל?
יש על מה להתבסס או שצריך עם ההדמיה לתכנן ולעצב עבורה?

אם מדברים על רמה סבירה של הדמיה, לא סופר ריאליסטית- המחיר עומד על 2000-5000 ש"ח, תלוי בגודל החלל, מורכבותו, כמות המבטים הנדרשת ועוד..

בטוחה שניתן למצוא גם בפחות וכמובן גם ביותר, אבל זה נראה לי טווח נורמלי (שגם הוא רחב מאד כי יש בו, כפי שכתבתי פרמטרים משתנים המשפיעים על המחיר)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה עפ"י תכנית כשרטוט רגיל?
יש על מה להתבסס או שצריך עם ההדמיה לתכנן ולעצב עבורה?

אם מדברים על רמה סבירה של הדמיה, לא סופר ריאליסטית- המחיר עומד על 2000-5000 ש"ח, תלוי בגודל החלל, מורכבותו, כמות המבטים הנדרשת ועוד..

בטוחה שניתן למצוא גם בפחות וכמובן גם ביותר, אבל זה נראה לי טווח נורמלי (שגם הוא רחב מאד כי יש בו, כפי שכתבתי פרמטרים משתנים המשפיעים על המחיר)

תודה
יש על מה להתבסס, שרטוט שיצרו - של הריהוט שהזמינו / רוצים להזמין לבית הכנסת, אבל זה לא שרטוט מקצועי. זה בית כנסת לא גדול.

לגבי המחיר - אעביר. תודה!
והעבודות שלך מדהימות...

• הוסף לסימניות
מה?!
האדריכל לא נותן הדמיות מינימליות בתוך המחיר?!
היום מי שמכבד את עצמו נותן... ובפרט בעבודות גדולות כבית כנסת.

• הוסף לסימניות
מה?!
האדריכל לא נותן הדמיות מינימליות בתוך המחיר?!
היום מי שמכבד את עצמו נותן... ובפרט בעבודות גדולות כבית כנסת.
סקצאפ בסיסי זה הדמיה נורמלית?! זה מה שנותנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה