הדמית חוץ

• הוסף לסימניות
הדמית חוץ חדשה, אשמח לחוות דעתכם.
ותודה לרותי וינברג המקסימה שלימדה אותי לשתול...

מומלץ להגדיל.

קבצים מצורפים

• טיוטה1.jpg
    2.4 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מהמם, נראה אמיתי, האם זה בשכונת סנהדריה?

• הוסף לסימניות
לא בתחום אבל רוצה להגיד שההדמיה מהממת! (חטיבת הראל ברמת אשכול??)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, במיוחד השתילה!
אני מציע לנסות לשפר את צבע האבן כדי לקבל שתילה מושלמת,
וכמובן לעבוד על טקסטורת האבן, שתראה יותר טבעית.
הנה משהו מהיר: (בעניין צבע האבן)

קבצים מצורפים

• kk.jpg
    KB 304.3 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
מקסים!!! מהיכן תמונת הרקע? גם אני זקוק לתמונות דומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1578371:
מהמם, נראה אמיתי, האם זה בשכונת סנהדריה?

נכתב ע"י mali5282;1578398:
לא בתחום אבל רוצה להגיד שההדמיה מהממת! (חטיבת הראל ברמת אשכול??)

תודה:)
קרוב לשניהם...
זה בשדרות אשכול, יותר לכיוון גבעת התחמושת.

נכתב ע"י יעקב שקרקה;1578720:
מקסים!!! מהיכן תמונת הרקע? גם אני זקוק לתמונות דומות

תמונת הרקע זו תמונת הרחוב עצמו שצולמה ע"י צלם עבור ההדמיה.
השמיים הם בנפרד, לא זוכרת מאיפה התמונה הזו ספציפית אבל יש המון תמונות דומות ב-CGTEXTURES

נכתב ע"י GolanArt;1578702:
עבודה יפה, במיוחד השתילה!
אני מציע לנסות לשפר את צבע האבן כדי לקבל שתילה מושלמת,
וכמובן לעבוד על טקסטורת האבן, שתראה יותר טבעית.
הנה משהו מהיר: (בעניין צבע האבן)

תודה גולן.
עבדתי המון על צבע האבן, מה שאתה עשית יותר מתאים לרחוב, אך האבן נראית דהויה קצת, אבל נראה לי בכ"ז אאמץ את השיפור.
וטקסטורה- זה הצד החלש, יש לי לפחות 10 טקסטורות שליקטתי ואף אחת לא מחקה באמת אבן תלטיש, טובזה או מוטבה כמו שצריך, אם יש למישהו טקסטורה טובה יותר להציע- אשמח.
(יש לי אחת טובה רק של אבן טובזה ישנה, כמו בבנינים המקוריים, אבל אני צריכה לבנין חדש)

• הוסף לסימניות
לי יש אבן חמודה שעם משחק בפוטושופ (בעצת MIRYAM מהפורום....) מגיעה לתוצאה ממש יפה,
כנראה שזה היה כבר אחרי שנפגשנו....
אשלח לך אותה בע"ה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
השתילה מעולה
והתמונה באופן כללי יפה מאוד רק שימי לב
איפה ראית פעם כאלו שמים כהים?
תחפשי בכל ההדמיות המקצועיות וכן בתמונות אמיתיות השמים הרבה יותר ביהירים אפילו קרובים ללבן - זה יאיר את התמונה ויעשה אותה יותר ראליסטית
ועוד: החלונות משהו שם לא ברור זה או מראתי מדי או לא מראתי בכלל - לא רואים אף השתקפות של השמים זה נראה כאילו אין כלום בתוך הבנין והוא חשוך מבפנים
- המנורת רחוב נראת לי גבוהה מדי קצת לא הגיונית
וזהו...
סך הכל עבודה מעולה
אגב מתי ספקת??

• הוסף לסימניות
תודה.
את השמיים אכן הבהרתי לאחר הערות.
החלונות אני אכן עדיין עובדת עליהם- אין ברוויט אופציה לשקף שמיים, לכן הם מראה של מה שממול, וכשאין כלום ממול- הם שחורים., אבל שימי לב ברוב הבנינים שתסתכלי ברחוב- החלונות שחורים משחור במהלך היום- אא"כ יש וילונות צמודים.
מנורת הרחוב היא מהתמונה המקורית- לא נגעתי...
תתלונני למי שבנה אותה...

תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה