שאלה הדמית מטבח דחופה עד יום שלישי ב 500 ש"ח, יש משהו שרוצה לעשות???

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו שעשה דבר כזה???
חיפוי קיר מאריח ענק?
זה לא מתקרב לעלות של לעלות עם השיש כחיפוי , ומצד שני כן נותן מראה של אחידות...
בסגנון הזה Screenshot_20250606_142819_Chrome.jpg

• הוסף לסימניות
אין לי קישור לאשכול, יש לי תמונה שהורדתי לי פעם להשראה...

קבצים מצורפים

• מטבח סרגלי עץ 1.jpeg
    מטבח סרגלי עץ 1.jpeg
    KB 379.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הנה קישור -
ויש עוד כמה שעשיתי עם מדוקק אבל אין לי תמונות עדיין.
זה מאד יפה ובלי תפרים כמעט, אבל את צריכה לתאם את זה עם הקבלן המבצע.

• הוסף לסימניות
הנה קישור -
ויש עוד כמה שעשיתי עם מדוקק אבל אין לי תמונות עדיין.
זה מאד יפה ובלי תפרים כמעט, אבל את צריכה לתאם את זה עם הקבלן המבצע.
תודה
איפה קנית את האריחים ומה העלות??
ואם יש לך להגיד לי אפילו בערך דגם של אריח שמותאם לשיש אני מאד אשמח
קבלן זה לא בעיה, כי אין חנן קבלן מפתח, יש לנו רצף סיני שאנחנו הבאנו , אם לא ידע להתעסק נביא משהו אחר במיוחד לזה

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד עם נסיון בחיפוי של אריח ענק במטבח??

• הוסף לסימניות
אני גם עומד בפני בחירת חיפויים למטבח, ואני מנסה להבין מה האופציות של כל מה שנראה כמו אריח בודד או שיש תואם בקיר ולמשטח העבודה, מה הם ואצל מי עושים כאלו דברים ומה העלות המשוערת.

• הוסף לסימניות
תודה
איפה קנית את האריחים ומה העלות??
בר עמי
עלות היתה בסביבות 500-600 ש"ח למ"ר
אבל האמת זה די ישן, לא יודעת אם אפשר להסתמך על זה היום
אני גם עומד בפני בחירת חיפויים למטבח, ואני מנסה להבין מה האופציות של כל מה שנראה כמו אריח בודד או שיש תואם בקיר ולמשטח העבודה, מה הם ואצל מי עושים כאלו דברים ומה העלות המשוערת.
שיש שעולה לחיפוי קיר - את זה עושה האיש שיש שלקחתם גם למשטחים.
חיפוי אריח ענק - קונים אריח, עדיף לתת אותו לחיתוך מקצועי ולהביא לשטח חתוך בדיוק במידות. הקבלן מחפה אותו.
צריך לקחת בחשבון שייתכן וישבר ויצטרכו להזמין שוב.
בינתיים לא קרה לי אצל אף לקוח, אבל הקבלן מבחינתו לא לוקח אחריות על שברים וצריך לקחת בחשבון את האפשרות הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה