הדמעה הזאת מיותרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1366280:
ובדיוק לכן הוא לא מתפרסם ב"המודיע"...

זה ההבדל בין המודיע לבין העיתון בו הוא התפרסם.
בהמודיע יש אחריות ציבורית, ושם מעודדים ביקורת ציבורית - עצמית בלי לראות את כל התמונה והשלכותיה הרחבות.
(אני מודעת לנשים צעירות שהספר הזה למשל הכניס להן רעיונות וחששות.
ספר כזה שנכתב מתוך שליחות מקומו אצל מורות בסמינרים שמגלות רפיון אצל בנות ויכולות להשאיל להן, מדריכות כלות, וכו'.)
ושלא ישתמע מדברי שאני אוהבת את הצנזורה הקפדנית של המודיע. אבל אני גם לא אוהבת את חופש הביטוי הכמעט מושלם שיש שם.

• הוסף לסימניות
גם אני קראתי. פעמים. אמנם די מזמן.
פעם ראשונה - בעיתון. פעם שניה - כספר.
דווקא אהבתי את הספר (לדעתי יותר מוצלח מ-22 נדרים)
נכון שלא כתובה סיבת הפרוד במפורש, אבל ניתן בהחלט להבין בין השורות.
עיבוד הרגשות שם מקסים, הגישור בין בני הזוג, וההשלמה של האמא עם עצמה ועם אמא שלה - מאד יפה.
בקיצור - כמו בכל דבר - במקום שיש שני יהודים יש שלוש דעות.

קריאה מהנה
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1366302:
ספר כזה שנכתב מתוך שליחות מקומו אצל מורות בסמינרים שמגלות רפיון אצל בנות

איך בדיוק מגלים את הריפיון, ואיך יודעים מי צריך לקרוא מה?
אפשר מתכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1366339:
איך בדיוק מגלים את הריפיון, ואיך יודעים מי צריך לקרוא מה?
אפשר מתכון?

את מורה בסמינר? מדריכה? עובדת ברבנות?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1366343:
את מורה בסמינר? מדריכה? עובדת ברבנות?;)

מה אכפת לך במה אני עובדת, תעני על השאלה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1366347:
מה אכפת לך במה אני עובדת, תעני על השאלה :)

אילולי היית גילבוע הייתי עונה לך.
אבל את כזו פיקחית שבטח תביני לבד.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1366302:
ספר כזה שנכתב מתוך שליחות מקומו אצל מורות בסמינרים שמגלות רפיון אצל בנות ויכולות להשאיל להן, מדריכות כלות, וכו'.

איך ניתן להיות בטוחים שזה מגיע רק לידיים הנכונות - כמו הנ"ל, ולא לידיים אחרות?
אם היה ביטחון בזה, היה קל יותר לפתוח דברים שהם "טאבו".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1366498:
איך ניתן להיות בטוחים שזה מגיע רק לידיים הנכונות - כמו הנ"ל, ולא לידיים אחרות?
אם היה ביטחון בזה, היה קל יותר לפתוח דברים שהם "טאבו".
באופן שבו נכתבים הדברים, אני מאמין שאפילו אם זה יגיע לידים "הנכונות", ספק אם זה יובן כראוי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1366499:
באופן שבו נכתבים הדברים, אני מאמין שאפילו אם זה יגיע לידים "הנכונות", ספק אם זה יובן כראוי..

יתכן. השאלה שלי היא לגבי העתיד.

כלומר, קשה למצוא סופר שיכתוב על נושאים כאלו בצורה נכונה, כל עוד אין הוא בטוח שזה יגיע לידיים הנכונות בלבד.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
לא התכוונתי שיהיה פה דיון כ"כ ארוך, בסך הכל רציתי לדעת על מה מדבר הספר כדי לדעת אם כבר קראתי אותו....
בהצלחה והמשך יום נעים ובשורות טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה