- הוסף לסימניות
ממש, אבל ממש, לא נכון.אבל הם מנתחים הרבה הרבה יותר מהר משע"צ
מנסיון אישי של פעמיים
בבעיה הכי קטנה הם מעיפים לחדר ניתוח בעוד שבשע"צ הם כן מנסים אופציה ללידה רגילה,
חשוב לשים לב גם לזה!
נערך לאחרונה ב:
ממש, אבל ממש, לא נכון.אבל הם מנתחים הרבה הרבה יותר מהר משע"צ
מנסיון אישי של פעמיים
בבעיה הכי קטנה הם מעיפים לחדר ניתוח בעוד שבשע"צ הם כן מנסים אופציה ללידה רגילה,
חשוב לשים לב גם לזה!
שלום
אני מתלבטת על בית חולים ללידה בין הדסה עין כרם לשערי צדק.
אשמח לכל מידע כגון זמינות אפידורל, יחס של צוות
מה זה ממש לא נכון?מנסיון שלי (ושל רבות אחרות) - ממש, אבל ממש, לא נכון.
לידה ואשה אחרי לידה זה דבר ממש שונה בין אחת לאחתאת עושה ביות? כי אם לא אז אל תתקרבי לתינוקיה של שערי צדק
זוועה!!!! (המידע המזעזע שיש לי הוא על מחלקות א וב)
ההבדל הוא בחדרי הלידה
בשע"צ יש אמירה מאוד חזקה של "מה נעשה כדי שתפני את החדר כמה שותר מהר"
אחרי פעמיים בשע"צ שהאמירה הזו חזרה על עצמה וכמובן סיפורי חברות וכו' עברתי לעין כרם.
ברור שחוזרת רק לעין כרם.
העומס רק בחגיםאבל העומס מפחיד אותי שמעתי הרבה סיפורים על לידות במסדרון מיון בגלל העומס ועל אילוץ לוואקום וכו כדי לתקתק
בעין כרם זה לא ככה?עוד משהו חשוב בעיני, בשערי צדק מקבלים בתינוקייה מתי שרוצים. קורה אחרי לידה (12-16 שעות) שאני פשוט קורסת וצריכה שמישהו ישמור על התינוק עכשיו!!, לא משנה אם זה בשלוש בצהרים או 12 בלילה. הם כותבים פתק על התינוק בין השעה X וY לתת לו בקבוק.
אז למה לעשות מממממ אם את בעצמך מסכימה שזה תלוי באופי האנשים.מממ...
יש אנשים שדווקא חשוב לא היימיש.
לא רוצים להכיר או לפגוש אף אחד.
כך שמבחינתם שערי צדק לא 'עולה' בתחום הזה, אלא יורד...
אני לא מדברת עלי... לא הייתי בשערי צדקלידה ואשה אחרי לידה זה דבר ממש שונה בין אחת לאחת
כמו בכל דבר, אבל יותר בגלל הקיצוניות של יולדת...
אני אישית ממש נהנתי משערי צדק בכל המקומות
הלידה הראשונה שלי לקחה 16 שעות והיה להם את כל הזמן בישבילי
לא ניסו למהר לשום מקום
אחרכך במחלקה היה צוות מנצח!
האוכל מושלם והרוגע ביחד עם האוירה הנחמדה היה כיף
אוכל טוב!
ובגדול לא היו לי שום הערות
ודווקא בנסיונות האחרים הרבה פחות נהנתי.
כל זה יש בהדסה, רק בלי לרדת קומה אלא ללכת בפרוזדורהייתי בשערי צדק בראש השנה שהיה 3 ימים, וכן בלידה אחרת בשבת, זה פשוט הצלה - יש בית כנסת בבנין, לרדת קומה (אפשר לשמוע ברכו שם), יש אוכל, יש תקיעת שופר, קידוש, הבדלה וכו'. מרחק הליכה לירושלים.
בשבילי כל זה + מקצעיות משמעותי מאוד.
כתבתי מממ. על משהו אחר.אז למה לעשות מממממ אם את בעצמך מסכימה שזה תלוי באופי האנשים.
במקרה שלי, היה הפוך.מה זה ממש לא נכון?
מנסיון שלי ושל רבות- כולל עסקני רפואה שהתייעצתי איתם זה לגמרי נכון!
הם המליצו לי על שע"צ שאכן הסכימו לי לנסות לידה רגילה בעוד עם הנתונים האלה בעין כרם כמה רופאים שדברתי איתם פרטי והם מנהלי מחלקת יולדות שם אמרו לי שאין על מה לדבר,
בשע"צ ילדתי ב"ה בלידה רגילה ומכירה עוד כמה עם סיפור זהה לשלי,
שמחה שלך היה אחרת,
אבל מגוחך לשלול בנחרצות עובדות קיימות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים