כללי 'הדסה' פרידלנדר המקורי

• הוסף לסימניות
של https://www.fontef.com/

האם הוא תומך בטעמי המקרא ?
ואם כן, באיזו רמת דיוק ?

• הוסף לסימניות
אין פה אף אחד שיש לו את הפונט ?

• הוסף לסימניות
כנראה שלא

• הוסף לסימניות
בהחלט זה יהיה מענין לעשות קבוצה רכישה מחברות הבוטיק..
בעיקר (אאא, הגילדה, עודד עזר וכל השאר)

• הוסף לסימניות
הטוב ביותר היה למצוא את הדסה של פלרון.
ההתרשמות שלי שיש בזה שינויים שכבר לא שווה את השקעת המחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;2073125:
הטוב ביותר היה למצוא את הדסה של פלרון.
ההתרשמות שלי שיש בזה שינויים שכבר לא שווה את השקעת המחיר.

באמת הדסה עבר שיפוץ אצל ינק יונטף, והיום הוא בדיוק כמו המקור של פרידלנדר,
אבל זה מה שיש היום להשיג,

דיברתי עם הבעלים של פלרון והוא אומר שמאז המשפט שהיה בין יורשי פרידלנדר ובין מסטרפונט, הם כבר לא מוכרים אותו,

ונכון להיום, יונטף הוא היחידי שיש לו זכיון למכור מטעם הבעלים (הגברת טל, בתו של מר פרידלנדר ז"ל יוצר הפונט)

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניין

• הוסף לסימניות
דיברתי אתמול עם ינק יונטף,
הוא אומר שבקשר לפונט הדסה, הוא לא יודע כמה הוא יוכל לרדת, כיוון שהוא לא המרויח היחיד מהמכירה, יש לו רק אחוז מסויים,
הוא אומר שיצטרך לדבר עם בעלת הגופן

בכל אופן אם יהיה חדש אעדכן בל"נ את המתעניינים

• הוסף לסימניות
אולי תפתח אשכול חדש
אני מתאר לעצמי שהרבה ירצו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;2079915:
אולי תפתח אשכול חדש
אני מתאר לעצמי שהרבה ירצו

בדיוק התכוונתי גם לרכוש. אשמח להצטרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה