- הוסף לסימניות
יכול להיותלפני חודש וחצי ממש לא הייתה את האופציה של לילה בבית החלמה (רק מילד שמיני נראה לי )
בשערי צדק הם נותנים מילד שמיני
מהפעם האחרונה שהתעדכנתי זה מה שהיה
אבל תמיד יכול להיות שינויים
(לפני כמה חודשים נתנו לילה בית החלמה ביכף)
יכול להיותלפני חודש וחצי ממש לא הייתה את האופציה של לילה בבית החלמה (רק מילד שמיני נראה לי )
באיזה בית חולים ואיזה לידה נתנו לך בית החלמה בכיף?יכול להיות
בשערי צדק הם נותנים מילד שמיני
מהפעם האחרונה שהתעדכנתי זה מה שהיה
אבל תמיד יכול להיות שינויים
(לפני כמה חודשים נתנו לילה בית החלמה ביכף)
לי בעין כרם נתנו את ההטבה למימוש בבית החלמהבאיזה בית חולים ואיזה לידה נתנו לך בית החלמה בכיף?
לפני כמה זמן?לי בעין כרם נתנו את ההטבה למימוש בבית החלמה
לידה ראשונה
כמעט שנהלפני כמה זמן?
זה כבר לא רלונטי לצערי.. תודהכמעט שנה
כנ"ל לפני חודש. וגם מונית חזור.לפני 3 חודשים קיבלתי ערכה חמודה של ללין. ו450. שח החזר על קורס הכנה לללידה
איך עובד ההחזר למוניות?כנ"ל לפני חודש. וגם מונית חזור.
מיד אחרי השחרור יורדים לקומה למטה לעמדת קבלת חולים למיון,איך עובד ההחזר למוניות?
זה על המקום?
מונית הלוך גם מקבלים החזר?מיד אחרי השחרור יורדים לקומה למטה לעמדת קבלת חולים למיון,
מבקשים מונית חזור ליולדת מציגים ת.ז ומכתב שחרור ומקבלים שובר למוניות בר אילן,
או הלוך או חזור,מונית הלוך גם מקבלים החזר?
צריך להציג חשבוניתכדי לקבל החזר על קורס הכנה ללידה צריך להציג חשבונית? או מקבלים בכל מקרה?
ולא הבנתי את הענין של ההרשמה ללידה בבית חולים
זה מחייב?
מה הענין בזה?
מקבלים משו?
לא חייבים להירשם, אם נרשמת ואת מגיעה עם המדבקות מהנסיון שלי זה מזרז את הקבלה.ולא הבנתי את הענין של ההרשמה ללידה בבית חולים
זה מחייב?
מה הענין בזה?
מקבלים משו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים