הדפסה בירושלים

• הוסף לסימניות
מישו יודע איפה יש אפשרות להדפיס בזול טויטה לספר - A4 שחור לבן, הדפסה הכי פשוטה שיכולה להיות... כמו ממחשב. אבל לא משו יקר כמו ה-30 אגורות המקובלים, שמעתי שיש גם ב-15 אגורות... אין לי מושג איפה ניתן למצוא זאת... אולי מישו יווכל לעזור לי בענין???
אזור ירושלים.
עדיפות לאזור גבעת שאול והקרוב לו.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בדפוס השושנים בבר אילן 12 אגורות. כמובן רק הדפסה בלי כריכה או ספירלה.
תנסי גם אצל גרפיכל ברמת אשכול ששת הימים.

• הוסף לסימניות
מה המספרי טלפון?
מאד יעזור לי.
תודה
נכתב ע"י nיה;1005655:
בדפוס השושנים בבר אילן 12 אגורות. כמובן רק הדפסה בלי כריכה או ספירלה.
תנסי גם אצל גרפיכל ברמת אשכול ששת הימים.

• הוסף לסימניות
יש את גרפיקל בששת הימים

שהוא הכי זול!! 0543071108

ויש את גרפומדיה ברח' שטראוס שיש להם כרטיסיות מוזלות המס' יכול להיות במדריך החרדי.

• הוסף לסימניות
סליחה צקצוק- אבל המספר שהבאת לא של גרפיקל, ענתה לי שם קוסמטיקאית...:(:
-
נכתב ע"י צקצוק;1005667:
שהוא הכי זול!! 0543071108

ויש את גרפומדיה ברח' שטראוס שיש להם כרטיסיות מוזלות המס' יכול להיות במדריך החרדי.

• הוסף לסימניות
מצטערת....

02-5322164

זה המספר הנכון... בתקוה :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה