אופיס 365 הדפסה ביתית על דף מדבקה חתוך

• הוסף לסימניות
יש לי דף מדבקה A4
3 מדבקות לרוחב ו-9 לגובה.
איך אני יכולה להדפיס על זה במדויק (למשל כמו שמדפיסים הקדשה או לעילוי נשמת וכד')
למישהו אולי יש קובץ וורד מוכן שרק צריך למלאות בפרטים להדפיס??

אודה מאד לעזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
בוורד
כלים-מכתבים ודברי דואר-מעטםות ותויות
אפשר לשחק עם הגדלים והשוליים

• הוסף לסימניות
אני מה זה לא מתמצאת... ניסיתי ולא קלטתי איך זה עובד...
מישהו יכול ליצור לי גריד כזה (כמובן שהפסים לא יודפסו)

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הפסים לא מודפסים

מה גודל המדבקה?

• הוסף לסימניות
7 ס"מ רוחב
3 ס"מ גובה
(כמעט מדויק)

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;553643:
7 ס"מ רוחב
3 ס"מ גובה
(כמעט מדויק)

תודה!

אשמח ליצור קובץ וורד, רק חסרים השוליים העליונים של הדף.

• הוסף לסימניות
הגודל המדויק של המדבקה:
3.24 ס"מ גובה
7 ס"מ רוחב

הדף הוא כמובן A4
צריך לחשב 0.5 ס"מ שוליים מלמעלה ומלמטה של הדף לפני שמתחילים לחשב את המדבקות
זה שטח שלא נכלל במדבקה

תודה רבה גדולה למי שיכול לעזור לי!!!

• הוסף לסימניות
תדפיסו טסט ראשון על הצד ההפוך של דף המדבקות, ותבדקו מכיוון המדבקות - באור, שהודפס במקום.

• הוסף לסימניות
קובץ ל-27 מדבקות
לתמרן עם השוליים הימניים במדבקה הימנית, ועם השוליים השמאליים במדבקה השמאלית.

קבצים מצורפים

• מדבקות27.doc
    KB 37 · צפיות: 137
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם אפשר לעשות מסגרת על כל מדבקה בנפרד?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מידת הדיוק של ההדפסה אינה גדולה, וכיון שמדובר במדבקות קטנות למדי, התוצאות עלולות להיות מאכזבות.

• הוסף לסימניות
לא כדאי לעשות מסגרת לכל מדבקה, פשוט כי המדפסות בד"כ לא מדפיסות את השוליים של הטורים...
חוץ מזה, נסי את אשף מיזוג הדואר, אחרי שאת מעצבת את לוחצת "החל על הכל" והעיצוב עובר לכל המדבקות

• הוסף לסימניות
לאופיס יש תבניות מוכנות לפי היצרן וקוד המוצר.

אם את יודעת מי היצרן, אפשר בקלות להפנות אותך לתבנית המתאימה.

• הוסף לסימניות
מי יודע מה הגודל שצריך לבחור בשביל מעטפות רגילות של הזמנה וכן איך ממירים קובץ אקסל?
תודה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כאשר קונים מדבקות, יש על זה קוד מיוחד לכל סוג מדבקות, ואז נכנסים לוורד ובתווית בוחרים קודם את החברה, ואח"כ את הקוד של המדבקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה