כללי הדפסה במכונה צבעונית

• הוסף לסימניות
בי"ס אחד שאני עובדת איתו קנה מכונה צבעונית, והם מדפיסים לעצמם, הם נתקלו בבעיה:
בדף ציבעוני שנשלח לדפוס נשאר שוליים לבנים, יש מצב שהדפים יודפסו ללא שוליים? והגרפיקה תמרח על כל הדף?
תודה

• הוסף לסימניות
יש מצב,
תלוי במכונה ובאפשרויות שלה
אם קיימת כזו אופציה היא בד"כ תופיע בתפריט של המדפסת

• הוסף לסימניות
כבר דיברו על זה בעבר שהדף לא יכול פשוט לצוף במדפסת ומשהו חייב להחזיק אותו...

• הוסף לסימניות
במכונה דיגיטלית א-י-ן מצב להוריד שוליים אלא רק להקטין!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;484654:
כבר דיברו על זה בעבר שהדף לא יכול פשוט לצוף במדפסת ומשהו חייב להחזיק אותו...

במדפסת הביתית שלי יש אפשרות להדפסה ללא שוליים
כך שאני משערת שיש עוד מדפסות עם האופציה הזו

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי, הדרך להדפיס בלי שוליים היא לקצץ את המרווחים..

• הוסף לסימניות
אפשר "לעבוד" על המכונה.
גרפיקה שבנויה לפי גודל דף A3 , לבחור באופציה של A3+
ולבחור באפשרות של "התאם לדף"
ואז יודפס על כל שטח הדף של A3
הערה: לא בכל מכונה יש את האופציה של יותר מהסטנדרט (A3+/A4+)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפידפוס;484872:
אפשר "לעבוד" על המכונה.
גרפיקה שבנויה לפי גודל דף A3 , לבחור באופציה של A3+
ולבחור באפשרות של "התאם לדף"
ואז יודפס על כל שטח הדף של A3
הערה: לא בכל מכונה יש את האופציה של יותר מהסטנדרט (A3+/A4+)
בהצלחה.
צריך להזהר עם העצה הזאת כי יש מדפסות שבאמת אפשר אבל זה מדפיס על הפלסטיק של המכונה במקום על הניר ואז זה מתחיל ללכלך את הדפים הבאים וכו'. (מכיר את הבעיה במדפסת דיו יתכן ובמדפסת לייזר אין את הבעיה הזאת.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה