כללי הדפסה בצבע לבן

• הוסף לסימניות
שלום!
לקוח ביקש ממני עיצוב למדבקה שקופה, כשהוא רוצה מלבן מתחת ללוגו שיופיע בצבע לבן (ולא שקוף), וחלק מהכיתובים שיהיו בלבן..
איך אפשר לעשות את זה?
מדובר על הדפסת 100 יח' מדבקות.. איפה אפשר להדפיס??
ומה אני אמורה לעשות מבחינת הגרפיקה כדי להגדיר את המקומות הלבנים?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשאלה!
יש למישהו תשובה?

• הוסף לסימניות
אני גם עיצבתי עבודה עם צבע לבן, אז שאלתי בדפוס והם אמרו לי לסמן את מה שאמור להיות לבן בצבע אחיד (שלא קיים ממנו עוד במסמך), והם טיפלו בזה.
אז לדעתי כדאי לשאול את הדפוס.

• הוסף לסימניות
ואיפה אפשר להדפיס?
גם בדפוס דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אני לא הדפסתי בדיגיטלי, אבל אני מניחה שלדיגיטלי יש גם פתרון לזה.

• הוסף לסימניות
בדפוס אילן באשדוד ראיתי דוגמאות עם אפשרויות לצבע לבן.

חברת דפוס אילן בע"מ.
כתובת: העבודה 28.
אשדוד.
טלפון: 08-8564666

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על העזרה!

• הוסף לסימניות
אין פתרון להדפסה לבנה ע"ג מדבקה שקופה בדיגיטלי, אפשרי לעשות רק בדפוסי משי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה