חוו"ד הדפסה בתלת מימד של הדמות שלי

• הוסף לסימניות
מ ה מ ם ! ! !
וואוווו!!

הסרטון השלישי שהעלית, של הילדה במיטה עם פסקול של עורבים, באיזו תוכנה ציירת את זה?

• הוסף לסימניות
ווואו,
מיוחד!

ממש עושה לי חשק!
הרבה זמן אני חולמת לעשות את זה, רק ששכחתי קצת את התוכנה.
איריס את זוכרת אותי?

• הוסף לסימניות
@iris ogli
אני אשמח אם תוכלי להביא לי אחת מהדמויות שלך שיש להם אמצע ופרופיל, אני רוצה לנסות להתמחות כך עם הכלים שונים של בלנדר...
זה אפשרי?
תודה!

• הוסף לסימניות
וואו @iris ogli איך התגעגעתי לשיתופים שלך!!!
תתחדשי על המכונה ותמיד כיף לראות יצירות ותוצרים שלך.
עושה מאוד חשק ליצור דמויות תלת מימד

• הוסף לסימניות
לכן אמרתי כמעט...
העליתי פה משהו פשוט שעשיתי, עכשיו עשיתי עוד משהו מגניב.
אבל אני פחות הולכת עכשיו על דברים מורכבים, יותר כאלה שישמשו אותי ליומיום.
אבל אני צריכה דחוף לחפש מקום ללמוד בו את בלנדר

זה מה שהדפסתי...
את מתמחת גם בפרוסה-סלייסר? או שאת עובדת על תוכנה אחרת?
צפה בקובץ המצורף 1816444צפה בקובץ המצורף 1816442צפה בקובץ המצורף 1816443
אני עובדת עם תוכנות בלנדר וזיבראש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה