הדפסה דרך WIFI

• הוסף לסימניות
מדפסת שאין לה חיבור WIFI-
אלא חיבור לרשת - נייח - (מחובר לרשת ישירות דרך המודם.)
ואילו המחשב מחובר למודם דרך ה - WIFI-
איך אפשר לתת הוראה אלחוטית למחשב (כשהוא מחובר אלחוטית ל WIFI) שידפיס דרך המדפסת המחוברת לרשת???
(מדובר במחשב XP - אבל לא נראה לי שיש הבדל בין ה'ווינדוסים')

מקוה מאוד שהובנתי - תודה רבה לעוזרים

• הוסף לסימניות
האמת שלא כל כך הובנת, לפחות לא לי, אנא פרט יותר והסבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2204715:
האמת שלא כל כך הובנת, לפחות לא לי, אנא פרט יותר והסבר

בקיצור -
המחשב מחובר אלחוטית למודם- והמדפסת מחוברת למודם בעזרת קבל רשת
איך אפשר להגדיר במחשב שידפיס במדפסת המחוברת לרשת - (שזה המדפסת המחוברת למודם שהמחשב מחובר אליו)

נדמה לי שזה נקרא שיתוף מדפסות

• הוסף לסימניות
כמו כל מדפסת רשת
(מדפסות ופקסים/הוסף מדפסת/מדפסת רשת/הכנס כתובת IP)

• הוסף לסימניות
המחשב רואה את המדפסת באותה רשת שלו, פשוט יש להיכנס לראוטר ולבדוק איזה IP המדפסת מקבלת ולהגדיר אותה כמדפסת רשת, זה שהמחשב מחובר אלחוטית לא משנה לצורך העניין הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2204881:
המחשב רואה את המדפסת באותה רשת שלו, פשוט יש להיכנס לראוטר ולבדוק איזה IP המדפסת מקבלת ולהגדיר אותה כמדפסת רשת, זה שהמחשב מחובר אלחוטית לא משנה לצורך העניין הזה.

פשוט יש להיכנס לראוטר ולבדוק איזה IP המדפסת מקבלת ולהגדיר אותה כמדפסת רשת -
לך זה פשוט -------

אבל איך עושים את זה ????

• הוסף לסימניות
פתח את שורת הפקודה ושם כתוב ipconfig ותן אנטר, חפש שם את הכתובת שנמצאת ליד המילה default gate way, את הכתובת תקליד בשורת הכתובת בדפדפן כרום, ותן אנטר

צלם מסך של מה שיופיע לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2205890:
פתח את שורת הפקודה ושם כתוב ipconfig ותן אנטר, חפש שם את הכתובת שנמצאת ליד המילה default gate way, את הכתובת תקליד בשורת הכתובת בדפדפן כרום, ותן אנטר

צלם מסך של מה שיופיע לך.

נו - לכתוב אדמין ולהכנס לאן? - את מה לצלם ? איזה כרטסת??

• הוסף לסימניות
כן להקיש אדמין ולהיכנס
צלם את המסך הראשון

• הוסף לסימניות
במידה ואתה חיברת את המדפסת למודם, מסתבר שאין לה IP קבוע, ולכן מידי פעם תצטרך לשנות הגדרות במדפסת, לכן מומלץ לקבוע במדפסת IP קבוע,
במידה והתפריט בעברית תוכל למצוא בקלות, ולהגדיר לו IP כגון (במידה והראוטר של בזק) 10.0.0.25, חשוב מאד לא לבחור IP התחלתי כמו 10.0.0.1, שיכול להתפס ע"י מחשב שיתחבר לפני המדפסת.
במידה והמדפסת של HP ולא בעברית, תוכל לקבל תמיכה טלפונית אדיבה בעברית שידריכו אותך להגדיר IP קבוע.

• הוסף לסימניות
בהרבה מהראוטרים זה תהליך פשוט לקבוע IP קבוע שיגיע מהראוטר.
(נקרא לזה ככה בלי להיכנס לשמות של כל מה שבקופסה שנהוג לכנות ראוטר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2206734:
בהרבה מהראוטרים זה תהליך פשוט לקבוע IP קבוע שיגיע מהראוטר.
(נקרא לזה ככה בלי להיכנס לשמות של כל מה שבקופסה שנהוג לכנות ראוטר).

נו ואיך מגדירים לו IP קבוע שלא ישתנה לי כל הזמן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2206766:
נו ואיך מגדירים לו IP קבוע שלא ישתנה לי כל הזמן?
איזה ראוטר יש לך?
תצלם תמונה שלו.

• הוסף לסימניות
של בזק - עכשיו אני לא נמצא שם - אני אעלה תמוה בעז"ה בהמשך

• הוסף לסימניות
הנה התמונה

הנה התמונה

קבצים מצורפים

• ראוטר.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי את כל הדיון פה המדפסת שלי מחוברת לראוטר עם כבל רשת והמחשב מחובר דרך הWIPI ופשוט עשיתי במדפסות הוסף מדפסת רשת והוא לבד מחפש ומוצא את כתובת הIP של המדפסת
והוא מדפיס בכיף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;2208778:
לא הבנתי את כל הדיון פה המדפסת שלי מחוברת לראוטר עם כבל רשת והמחשב מחובר דרך הWIPI ופשוט עשיתי במדפסות הוסף מדפסת רשת והוא לבד מחפש ומוצא את כתובת הIP של המדפסת
והוא מדפיס בכיף
יתכן שיכבה הראוטר יהיה לך בעיה..
הראוטר מחלק כתובת IP לפי הסדר, לדוגמה המכשיר הראשון יקבל IP פנימי 10.0.0.1 הבא בתור 10.0.0.2.
כך שבמקרה והמחשב היה מחובר ראשון ואח"כ המדפסת, המדפסת קיבלה 10.0.0.2,
יקרה ותנתק את הראוטר מהחשמל, תחבר ותדליק, והמחשב יהיה מנותק, המדפסת תתחבר ראשון והיא תקבל 10.0.0.1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;2208815:
יתכן שיכבה הראוטר יהיה לך בעיה..
הראוטר מחלק כתובת IP לפי הסדר, לדוגמה המכשיר הראשון יקבל IP פנימי 10.0.0.1 הבא בתור 10.0.0.2.
כך שבמקרה והמחשב היה מחובר ראשון ואח"כ המדפסת, המדפסת קיבלה 10.0.0.2,
יקרה ותנתק את הראוטר מהחשמל, תחבר ותדליק, והמחשב יהיה מנותק, המדפסת תתחבר ראשון והיא תקבל 10.0.0.1

זה כבר מחובר ככה שנה וחצי ונכבה ונדלק עשרות פעמים ומאום לא קרה

• הוסף לסימניות
שתיכם צודקים.
העניין הוא כזה, הראוטר מקצה כתובות לפי סדר ההתחברות אליו.
כך שבהנחה והמחשב והמדפסת הם ההתקנים היחידים שמחוברים אליו, אין סיבה באמת שכתובת ה ip תשתנה, גם בהנחה שהוא נכבה ונדלק, מה שאין כן במקרה בו עוד התקנים חוברו לראוטר, כמו סמארטפון בחיבור אלחוטי, טאבלט, לפטופ נוסף וכדומה,או אז תתחיל בעיה שבה אולי הכתובת המוקצית היום למדפסת תוקצה מחר לאחד ההתקנים אחרים שמתחברים לראוטר, כאן מגיעה החשיבות של הגדרת כתובת קבועה.

• הוסף לסימניות
טוב,
תודה לכל העוזרים -
התקשרתי ל HP
הם התחברו למחשב שלי והגדירו לי הכל (ואגב זה לא היה כ"כ פשוט....) - הוא עבד על זה כחצי שעה היה צריך לעשות כעין התקנה חדש ולהגדיר יציאות אחרות

תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה