כללי הדפסה והדבקת מודעות בירושלים - הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדפיס מודעות גליון (צבע מלא כמובן) ולהדביק את כל ירושלים כמו השטיחים האלו שרואים בגאולה וכד'
כמה גליונות אני צריכה להדפיס, איפה הכי זול להדפיס
ועם מי הכי כדאי להדביק

תודה מראש

• הוסף לסימניות
רוב המודעות מודפסות באחווה.
מקובל להדפיס 500 גליון שזה 1000 מודעות, וזה מספיק גם לב"ב.
הדבקה זה נושא בעייתי (ישר מול סיקריקים) א"כ שיש היום כמה קטנים שעושים עבודה לא רעה בכלל.

• הוסף לסימניות
קבלי את השם החם בהדבקה:
הכי אמין מנסיוני: שוילביץ 0526455400
אגב מחיר הדפסה באחוה בערך 1200 ש"ח

• הוסף לסימניות
מה עם קלצקין? דפוס ישר. נדמה לי שרק הם מורשים להדבקה ע"י העירייה

• הוסף לסימניות
הבעיה עם קלצקין היא שעל כל מודעה שהוא מדביק 3 הולכים לזבל...

• הוסף לסימניות
ההערה האחרונה היא לא נכונה, אם כי על כל אלו שעושים את העבודות האלו לא נבהלים לשקר,
ואני אסביר גם למה? כל אחד יודע שלוח המודעות מוגבל כמה מודעות אפשר להדביק עליו ולכן בשבועות של עומס תראו את המודעות שלכם אחת לכל לוח ואם יש 3 לוחות אחת ליד השניה תקבלו על לוח 1 בלבד ומקסימום 2 וזה גם הגורם החזק שאנשים מתמרמרים כי רוצים שהמודעה שלהם תוכפל כמה פעמים,
לסיכום אני הדבקתי כבר הרבה פעמים דרך קלצקין ומאוד נהנתי, אין לי איתו בעיות הוא לא משקר עלי , לעומת המדביקים בבני ברק גם יותר יקרים גם פחות הדבקה רדודה ועבודה בעיניים.

• הוסף לסימניות
נו, מה עשיתם בסוף? הנושא מעניין אותי עכשיו למעשה.

• הוסף לסימניות
רק יוסי שולביץ בהמלצה חמה והוא גם יכול להדפיס לך

• הוסף לסימניות
במחילה,

בבני ברק כבר כמה שנים שסידרו את הנושא. אין פיראטיות. כל ההדבקות נעשות ע"י העיריה בצורה מסודרת. תלוי כמה מודעות אתה רוצה להדביק, כל מודעה עולה בסביבות 5 ש"ח! אבל יש לך מודעה שמודבקת מיום שישי עד יום שני בבוקר, או לחילופין מיום שני בבוקר עד יום שישי בבוקר.

בשאר ערי הארץ ובהדבקות בבתי כנסת וכו' יש את פרסום גיל מקרית ספר (זכיין בלעדי בקרית ספר) שמדביק בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
הצילווווווווווווווווווו
תעשו הכל אפילו להדביק לבד עם האשה והילדים רק אל תיתנו לגיל.
נוכל ברמות שלא מוכרות במחוזותינו.
אני עומד מאחורי כל מילה.

• הוסף לסימניות
גם בבני ברק יש בעיות, אפילו היום. אני גיליתי אפילו מסמכים מזוייפים על כמויות של מודעות , כאשר ללקוח נכתב כמות אחת, ולעיריה היה כתוב סכום אחר.
ואשר לדברי נקי כפיים: גם אני עומד מאחרוי כל מילה שלו. מניסיון מר...

• הוסף לסימניות
כבדיהו וחשדיהו?

נקי ואלי, אתם מדברים רק על נושא ההפצה וההדבקות או באופן כללי???
עבדתי איתם (עם גיל) כמה פעמים בהדפסות של אלפי עותקים והייתי מרוצה מהכל: שרות, מהירות, לוח זמנים, איכות הדפסה. אז מה אתם אומרים?
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
ובכלל- מה דעתכם על הדבקת מודעות רחוב, בשבוע גשום וסוער כמו השבוע? האם זה כדאי/משתלם בכלל או שהמטריות ממילא מסתירות ואנשים לא מטיילים ברחוב ונעצרים ליד מודעות...

• הוסף לסימניות
בחורף מודעות רחוב זו לא תמיד השקעה מוצלחת
הגשם הורס את המודעות, הן נהיות מקומטות ומאבדות את הצורה שלהן.
רק שבחורף ישראלי זה לא תמיד ככה, יש שבועות של שמש שלא נראה ענן ברקיע...

• הוסף לסימניות
שוילביץ מדביק גם בי-ם וגם ב"ב?
מכירים מישהו שמדביק בכל הארץ?
ב"ב רחובות י-ם צפת מודיעין ביתר וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה