הדפסה חצי גיליון במחיר זול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלופי;2345406:
ברשותנו הדפסה דיגיטלית בדיוק למטרה זו

תתחדשו על האינדיגו חצי גיליון (שאין לכם)

זה נפלא שדפוס קטנטן רכש מכונה במעל מיליון דולר, כבוד!!

• הוסף לסימניות
לפחות אל תפגין ביטחון עם ה'בורות'

יש עוד מדפסות חוץ מאינדיגו חצי גיליון...

גם דפוס 'קטנטן' יכול להחכים כאלה עם
ידע 'גדול'....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלופי;2347466:
יש עוד מדפסות חוץ מאינדיגו חצי גיליון...

גם דפוס 'קטנטן' יכול להחכים כאלה עם
ידע 'גדול'....

אשמח לדעת על מה מדובר
אני גם מתעניין ברכישה של חצי גיליון דיגיטלי

• הוסף לסימניות
kip עושה את העבודה בעלויות ממש נמוכות והמחיר לא בשמיים מוזמנים לפנות לצחי ממפעיל

• הוסף לסימניות
השאלה מה האיכות של KIP ועל אילו סוגי נייר היא מסוגלת להדפיס? האם היא מסוגלת להדפיס על נייר כרומו מבריק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י די אס פירסו;2347888:
kip עושה את העבודה בעלויות ממש נמוכות והמחיר לא בשמיים מוזמנים לפנות לצחי ממפעיל

מעניין מאד מה שאתה כותב. פלוטר יכול להתחרות במחיר עם אינדיגו?! היום מקבלים חצי גליון באינדיגו גם בריצות קצרות ב1.4 שח, פלוטר יכול לעמוד בכאלו מחירים? אתמהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;2350157:
מעניין מאד מה שאתה כותב. פלוטר יכול להתחרות במחיר עם אינדיגו?! היום מקבלים חצי גליון באינדיגו גם בריצות קצרות ב1.4 שח, פלוטר יכול לעמוד בכאלו מחירים? אתמהה

לא הייתי אומר ל 1.4

• הוסף לסימניות
הדפסות זולות

דפוס ברק בבני ברק הכי זולים בהדפסות חצי וגליון שלם במחירים זולים
03-6771772 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצוב גרפיק;2350281:
דפוס ברק בבני ברק הכי זולים בהדפסות חצי וגליון שלם במחירים זולים
03-6771772 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

5 ליחידה לא זול בכלל

אצלי קצת יותר זול פיילפרינט ל כמות של 100 בדקה ועשרים שניות
באינדיגו כמובן

• הוסף לסימניות
טוב יצאתי מבולבל מכל ההצעות פה אני רוצה לעשות מודעה חצי גיליון, שחור לבן על דף צבעוני. 400 מודעות [שני סוגים יש סיכוי שיש לי במחיר של 1 למודעה, או שאין כזה דבר.

• הוסף לסימניות
טוב יצאתי מבולבל מכל ההצעות פה אני רוצה לעשות מודעה חצי גיליון, שחור לבן על דף צבעוני. 400 מודעות [שני סוגים יש סיכוי שיש לי במחיר של 1 למודעה, או שאין כזה דבר.
יצאת מבולבל מהודעות שנכתבו לפני 4.5 שנים? מוזר מאוד....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
חכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה