כללי הדפסה לאקרובט - עזרה

• הוסף לסימניות
1. כשאני רוצה לסגור קובץ לPDF מאינדיזיין או פוטושופ, דרכי להדפיס אותו בDOLEV ואחר כך לפתוח בדיסטילר ומשם ליצור PDF. לאחרונה אינני מצליחה לעשות זאת מהפוטושופ. מהאינדיזיין זה מצליח מצוין ואילו מהפוטושופ לא. חושבני שמשהו לא טוב הגדרות, אולי, אך אינני מוצאת מה.אולי תוכלו לעזור לי?:eek:
2. הדפסתי מאינדיזיין קובץ בן כמה עמודים שהיה מוגדר באינדי' כקובץ עברית מימין לשמאל ובאקרובט העמודים עומדים כמו ספר באנגלית. למה?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם אני נהגתי כך - עד שדני מקדם דפוס בדפוס העיר העתיקה אמר לי, שחבל על העבודה, פשוט ניתן לשמור בפוטושופ כקובץ Pdf וזהו. את הספר האחרון עשיתי בצורה הזאת, ואין כל הבדל...

• הוסף לסימניות
אלף, אני בדיוק באה להעלות שאלה באקרובט, אז עליתי טרמפ! (מקווה שזה בסדר..)

שאני מעבירה מוורד לפידיאף האותיות קופצות או נמחקות
יש מצב לעשות משהו כעין קונברט לפני העברה מוורד לאקרובט?

• הוסף לסימניות
זה סתם תצוגה - - -

אבל אם בכל אופן רוצה - - -

file > document properties > advanced > binding > right edge

תאשרי > ותשמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה