כללי הדפסה לא מוצלחת

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת במקרה של הדפסה שהשקיפויות לא יצאו טוב
ואיפה שהיה מסכות זה נקטע באמצע האם זה תקלה שלי או של הדפוס
(בעבר הדפסתי במקום אחר והשקיפויות יצאו בסדר)
????

• הוסף לסימניות
תשלח לי את ה-PDF ל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואגיד לך.

• הוסף לסימניות
יתכן שסגרת לפי דף 5 ומעלה בשעה שהדפוס מיושן ועובד עם מכונות ישנות יותר,
זה עלול ליצור בעיות,
אי לכך מומלץ לעמוד בקשר עם הדפוס איך לסגור.

• הוסף לסימניות
בקשר לשקיפות:
אם לקחתי תמונה בפוטושופ,
לדוגמא מספר יהלומים בלי רקע וייבאתי לאילוסטרייטור לכאורה אין רקע לתמונה אלא רק מספר יהלומים האם בהדפסה זה אמור להיצבע
כי אצלי רואים מין רקע מלוכלך בין היהלומים למרות שבכל סוגי הקבצים
ai ps pdf jpeg זה לא נראה בכלל

אז מה נשאר אני אשם או הדפוס??
(בלי קשר הדפוס הזה ממש סוג של abi כי את הכרטיסי ביקור הם הדפיסו רק צד אחד
והשאירו מאחורה לבן ואצל "הדפס" הם הדפיסו לי ללקוח אחר את הכרטיס משני הצדדים
למרות שזה גם היה צד אחד בלבד והם קיבלו פחות כסף)

• הוסף לסימניות
דויד, אם אתה רואה את הבעיה אצלך במסך - אז הבעיה אצלך.
אם הבעיה מופיעה בקובץ ששלחת לדפוס למרות שהיא לא הופיעה אצלך - מן הראוי היה שהדפוס יידע אותך על כך - אבל עדיין הבעיה הינה בקובץ שלך.
אם הבעיה לא הופיעה לא אצלך ולא בקובץ ששלחת ורק ההדפסה מפוקששת הייתי אומרת שזו בעיה של הדפוס - מכיוון שההדפסה צריכה להיות תואמת לקובץ שנשלח אליהם.

לגבי עניין כרטיסי הביקור - אם יש צד אחד ואתה רוצה שידפיסו לך בשני הצדדים את אותו הקובץ אתה צריך פשוט לבקש - יש הרבה לקוחות שלא רוצים שידפיסו להם משני הצדדים, יש כאלו שמעדיפים להשאיר לבן או צבע חלק אחר (בפרט אם הצד הראשון עמוס ומקושקש יותר) וכו' - אז אני לא חושבת שזו אינדיקציה לאיכות של הדפוס...

• הוסף לסימניות
עדן תודה רבה.
מסתבר שהבעיה היא לא שלי לפי דברייך

לגבי הכרטיס - צודק/ת
רק שיש בזה משהו פירטי שרואים כרטיס מודפס על צד אחד
בפרט שמדובר בלוגו וטלפון בלבד אבל בהחלט אין לקחת דוגמא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה