כללי הדפסה לpdf-מעלימה טקסט, מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט על מסלול שמונח מעל תמונה שנמצאת כאוביקט מעוגן בתוך תיבת טקסט בתוכנת אינדיזיין.
באינדיזיין אני רואה את הטקסט, אין לו שקיפויות, צבעו שחור נקי.
משום מה בpdf הוא מדלג עליו.
ניסיתי לשים בשכבה עליונה, וגם לא מתייחס.

מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
איזה גירסת אינדיזיין?

יש באג בCS4 מאד מעצבן! טקסט על מסלול נעלם בייצוא אחרי עמוד מסוים במסמך...

הפתרון היחיד שמצאתי לזה (חוץ מלא להשתמש בטקסט על מסלול...) היא למחוק עמודים בתחילת המסמך לפני ייצוא...

• הוסף לסימניות
סתם שאלה שמסקרנת אותי:
גם קונברט לטקסט המדובר לפני הייצוא לא פותר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שזה בגלל הפונט,
לי זה קרה בפונט תאודור ועוד
אז פשוט המרתי לעקומות! (ctrl+shift+o)

באיזה פונט השתמשת?

• הוסף לסימניות
כן, גמאני נתקלתי בזה. בעמוד מסויים לא רצה בשום אופן להדפיס טקסט על מסלול (CS4). לא משנה הפונט.

• הוסף לסימניות
אגב, אצלי זה קרה גם כן

אבל באינדזיין cs3
המעניין הוא שיצרתי קובץ באינדזיין עשיתי לו יצוא ל-eps
וייבאתי אותו לקובץ אחר באינדזיין.
כאשר התצוגה עמדה על typical ראו את הטקסט על הנתיב
כאשר התצוגה עמדה high הטקסט נעלם
כמובן שבפידיאף הוא לא יצא.

אין דרך להתמודד עם כזה דבר?????

• הוסף לסימניות
באמת זה רק מעמוד מסויים הפסיק להראות זאת בהדפסה.
הפונט הוא לוטוס, כך שזה לא קשור לפונט.

אז להעביר עמודים אלו למסמך חדש ולהדפיס רק אותם?
מסובך מאוד!
הטקסט משורשר כולו. מקוה שלא יצור בלאגן.

תודה בכל אופן על המידע על הבאג.
הרבס, מתי יהיה קובץ עדכונים לבאגים בcs4?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;292028:
הרבס, מתי יהיה קובץ עדכונים לבאגים בcs4?
הלואי שהייתי יודע... זה עוד לא תוקן בעידכון 6.0.3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה