כללי הדפסה על אריח קרמיקה

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להדפיס ברכת אשר יצר על אריח גודל 40*40 .
אריח שיעבור שרפה בתנור.
יש לכם מושג מי עושה זאת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זו הדרך היחידה שמצאתם? עד כדי כך ביצור של הקרמיקה?
בכל אופן תיזהרו לא לכתוב שם שם ה' מפורש שיעבור ע"ז משהו שיוכל לבוא לידי מחיקה ח"ו.
לכן לא הייתי מציע בתהליך של שריפה.

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות עמיד בתנאי מזג אויר עם הנצחה לעלוי נשמת סבתי.
והרעיון שזה ישתלב עם הקרמיקה מעל הכיור.
בכל אופן אשמח למידע רלוונטי.

• הוסף לסימניות
למה הכונה יעבור שריפה בתנור?
אם מכינים לבד את הקרמיקה אפשר לצבוע ולכתוב עליה כרצונך. בכתב יד או להעזר שבלונה וכו' כמובן בצבע שמיועד לכך ועמיד לשריפה בתנור .
ואם מדובר באריח קרמיקה מוכן מומלץ לשאול את מי שהולך לשרוף לך אותה ,
בהצלחה .
ונשמח אם תעלי תמונה בסוף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציורית;1722695:
למה הכונה יעבור שריפה בתנור?
אם מכינים לבד את הקרמיקה אפשר לצבוע ולכתוב עליה כרצונך. בכתב יד או להעזר שבלונה וכו' כמובן בצבע שמיועד לכך ועמיד לשריפה בתנור .
ואם מדובר באריח קרמיקה מוכן מומלץ לשאול את מי שהולך לשרוף לך אותה ,
בהצלחה .
ונשמח אם תעלי תמונה בסוף...
יש הדפסה על אריח בצבע מיוחד שעובר שריפה.
נכון שניתן לכתוב ולצייר על אריח בצבעים מיוחדים אבל אני לא ציירת:) וברצוני לעצב גרפית את האריח.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה מדפיסים על אריחי קרמיקה
מישהו התנסה?

• הוסף לסימניות
אני קבלתי במתנה אריח מהמם שעליו שם המשפחה שלי. אני אברר לך אצל מי שנתנה לי את זה.

• הוסף לסימניות
חשבנו על פרספקט, אבל קרמיקה תשתלב טוב יותר.
איפה מדפיסים?

• הוסף לסימניות
אצלינו אפשר להדפיס על אריחי קרמיקה
אבל !!! הגודל הכי גדול הוא a4
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
יתכן והגודל יהיה60*60.
וצריך שריפה בתנור לעמידה בתנאי חוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1723041:
אני קבלתי במתנה אריח מהמם שעליו שם המשפחה שלי. אני אברר לך אצל מי שנתנה לי את זה.

בררתי לך- זו שנתנה לי את האריח עשתה את זה אצל אחד בשם שאול ורדי מקיבוץ נען (ליד רחובות) הוא מדפיס על כל גודל של אריח כל קובץ שתרצי. גם תמונה. (כך היא אמרה לי, לא בררתי) היא אמרה לי שאפשר למצוא בגוגל את המספר שלו.

• הוסף לסימניות
יש את קרמר בתלפיות שמדפיסים על זכוכית,
יש לי הרגשה שהם מדפיסים גם על קרמיקה, כדאי לשאול אותם.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, אביבית במסגרת מבני ברק מדפיסים על קרמיקה.
הכתובת שלהם - ז'בוטינסקי 103 בבני ברק 1700-706-906.

• הוסף לסימניות
תודה על הברור.
אכן בררתי אצלו גם ורדי- מדפיס על קרמיקה עם שרפה בתנור
אבל יתכן שבסוף נרצה לחרוט על שיש בגודל 60*120(כמו מצבות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki aharon;1724403:
למיטב ידיעתי, אביבית במסגרת מבני ברק מדפיסים על קרמיקה.
הכתובת שלהם - ז'בוטינסקי 103 בבני ברק 1700-706-906.

בררתי גם אצל אביבית והם מדפיסים על אריחים אך זה לא עמיד בתנאי חוץ, ולא עובר שרפה.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא הסתדרת..
אפשרי גם במדבקות וניל (מדבקות קיר)- עמיד במים לא דוהה או מתקלף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה