כללי הדפסה על דיסק

• הוסף לסימניות
בעקרון אני מתלמד ועוד לא גמרתי ללמוד את פוטושופ. את הדבר הזה עשיתי בלחץ של זמן ולא היה לי זמן להתייעץ. ובכ"ז הייתי רוצה לקבל עכשיו חו"ד המומחים דפה בשביל ההתלמדות.
א.איך יצא?
ב.על הרקע שבמקור היה ירוק יש שכבת התאמה אחת - צבע בררני, ואפקט טשטוש. ככה באמת עושים את זה?
ג.זה הדפסה על דיסק ולא עטיפה. יש דרך יותר טובה לעשות את זה חוץ מלעשות ריבוע ולשער לבד איפה המילים לא יצאו משטח ההדפסה?
ד.הכותרת וכלי הנגינה שברקע קבלו שימוש יתר בסטיילים. הצללות וכאלה. לפני שעשיתי את זה הם היו נראים סתם תקועים בלי קשר לרקע. אחרי שעשיתי הם נראים לי חשוכים. יש דרכים יותר טובות?

העליתי כמה שירים מתוך הדיסק בפורום השכן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=57369

קבצים מצורפים

• עטיפת דיסק שלייפר סוכותעותק.jpg
    KB 46.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניראלי שהרקע לא יצא טוב בדפוס הוא ניראה מטושטש

• הוסף לסימניות
כבר הדפסתי, זה באמת יצא קצת שונה, בעיקר בצבע, אבל עדיין בסדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז גודל אפשר לפי התוכנה הנלוות

ובפוטושופ להגדיר גודל מדויק של הדיסק אפשר ע"י סריקת דיסק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה