כללי הדפסה על דיסק

• הוסף לסימניות
איפה בירושלים מבצעים הדפסות על דיסקים? (על הדיסק ממש ולא על מדבקה)

• הוסף לסימניות
תודה אבל רמז מדביקים על מדבקה.
ואני מעונינת בהדפסה על הדיסק ממש (על דיסק מיוחד שמיועד להדפסה)

• הוסף לסימניות
אס די הפקות
לא יודע אם כ"כ מפורסם
אבל בהחלט הוא בסדר גמור

• הוסף לסימניות
אם את צריכה כמה בודדים, אז יש כזו מדפסת אני חושבת של EPSON הדגם הוא R200 היא עולה באזור ה-300 ש"ח, זה שווה לך רק אם את צריכה להדפיס מעט...

• הוסף לסימניות
רמז מדפיסים גם על הדיסק עצמו, אני עשיתי אצלהם

• הוסף לסימניות
יש משהו בהר החוצבים, לא זוכרת את שמם, פעם קבלתי את השם והטלפון מגל פז
תנסי דרכם

• הוסף לסימניות
ההוא בהר חוצבים זה כנראה רמז שפעם הם היו שם לפני שהם עברו ולא ידוע לי שהם מדפיסים על הדיסק ממש (עשיתי אצלהם כבר כמה פע' הדפסות)
מי זה אס. די הפקות אפשר יותר פרטים?
תודה רבה.
ואגב המדפסת של אפסון הנ"ל היא בעלת 4 או 5 ראשי דיו? ידוע לך?
כי המדפסת שהיתה לי עלתה כמעט פי שתיים גם של אפסון.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה צרפתי מבית וגן או מהר נוף אם אני זוכרת טוב
טלפון 0548441990
לקוח שלי הדפיס שם אני חושבת שהיה מרוצה
רמז הם יותר גדולים ויתכן שיש פחות יחס אישי מרוב לקוחות

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה המספר שלו,
0505818586
ואם אני לא טועה קוראים לו תומר אבל הוא לא בירושלים

• הוסף לסימניות
1. היא בעלת 6 ראשים (שיש בזה מעלה מסוימת) הראשי דיו התואמים שלה עולים באזור 30 ש"ח ליח' והם מעוולים!!
2.המחיר הכי נמוך שלה בזאפ 260 ש"ח
ד"א בדקתי, הדגם המדויק R270

• הוסף לסימניות
תתקשר לגל פז

או שהם יפנו אותך. או שהם יעשו לך את העבודה. תלוי בעומס שלהם. אני יודע אנשים שעבדו דרכם.

• הוסף לסימניות
חבל שלא ראיתי את זה אתמול.
יש לי איזה מישהו שאני מכירה רק הטלפון שלו בעבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה