הדפסה על דפים עבים במיוחד, או על קרטון

• הוסף לסימניות
אני עומד בפני הפקת קטלוג יוקרתי.
מעוניין להדפיס על עובי יותר מ-300 גרם, מפני שעל הדפים מגיע הדבקה של דוגמיות פורמייקה, אם יהיה על דף לא קשיח זה יתקפל ויאבד את כל האפקט.

האם יש דבר כזה נייר יותר מ-300 גר'?
או לחילופין פרטים על הדפסה על קרטון, כמו בספרונים לתינוקות

אודה מאוד למי שיוכל להאיר עיני בתחום
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ספרונים לפעוטות ועוד בעובי הזה מבוצעת בשיטת "הצמדה" - מדפיסים על נייר דק ומדביקים ע"ג הקרטון. אפשר כך גם בעבודה שלך. תבדוק, יתכן שה-300 גר' + למינציה דו"צ עליו מספיק לצרכיך.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות חישוב עלות מול תועלת.

אני צריך להדפיס 300 עות' כרגע
16 עמ'
גודל A4 נפתח לרוחב, כלומר כשפתוח: 59.4*21

כמה (בערך) יהיה ההפרש בין נייר 300 גר', להדפסה על קרטון בשיטת "הצמדה"?

אשמח לעזרה ממומחי הפורום
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;1748504:

וואו!
עד כדי כך?

מה כן היית מייעץ לעשות כדי שלא יראה דף עלוב שהדביקו עליו דוגמיות פורמייקה?

נ.ב. תודה על הזריזות והיעילות

• הוסף לסימניות
תנסה דפוס פלס CBOOK בירושלים. הם עושים דפים מיוחדים... אינדיגו

• הוסף לסימניות
אפשרי על נייר דופלקס 350 גרם,
הוא עבה וקשיח מאוד, כמו כרומו לפחות 400 גרם,
ולא ייקר הרבה ביחס לכרומו.
אנחנו מדפיסים על נייר כזה בדיגיטלי, גם בכמויות קטנות.

יש גם 375 ו 400 גרם שזה ממש קשיח.

• הוסף לסימניות
כך לא בונים קטלוג לפורמיייקה.
הייתי שותף בעבר להפקת משהו כזה וכך זה יוצר:
הקרטון 300 גר' חתוך בשטנץ כמו פולדר עם חלונות לפי מספר הדוגמיות שאתה רוצה בכל דף.
לאחר הדבקת הדוגמיות אתה מקפל ומדביק ומקבל 600 גר', יציב לכל הדעות.

יש צורך להדפיס 2 צדדים, צד 2 (הדפסה בשחור בלבד) מסמן למדביק הדוגמיות את מקום ההדבקה.
התוצאה יפה הרבה יותר מאשר להדביק ישירות על הקרטון עבה ככל שיהיה

אני חושב שיש לנו את המבלט הזה (התצוגה של הפתחים בצורת עיגול) אני יכול לתת לך להשתמש בו, אם הלקוח ייתן רשות וזה יתאים למספר החלונות שלך, אתה תחסוך כמה מאות שקלים.

צרפתי דוג' מהרשת להמחשת הכוונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה