עזרה הדפסה על כוסות קרטון, וחבילות טישיו

• פותח הנושא Vista
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
א גוטע וואך לכל חברי הפורוםיש לי לקוח שרוצה שאני יכין לו כוסות קרטון עם הדפסה של הקאמפיין שלו, מישהו יודע איפה אפשרי להדפיס במחיר זול ועבודה מהירה, (הוא צריך את זה כבר לאמצע השבוע).
כמו''כ הוא רוצה לעשות חבילות טישיו עם הדפסה, אשמח אם יש למישהו רעיון איך לבצע זאת.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
א גוטע וואך לכל חברי הפורוםיש לי לקוח שרוצה שאני יכין לו כוסות קרטון עם הדפסה של הקאמפיין שלו, מישהו יודע איפה אפשרי להדפיס במחיר זול ועבודה מהירה, (הוא צריך את זה כבר לאמצע השבוע).
כמו''כ הוא רוצה לעשות חבילות טישיו עם הדפסה, אשמח אם יש למישהו רעיון איך לבצע זאת.
תודה מראש
כוסות קרטון עושים אצל נוח פריד מ"כסופין", בנאדם מדהים, שירות פצצה, מהיר כמו טיל רוסי חדש...
תכתוב בגוגל "כסופין", הוא נותן שירות שאין דברים כאלו. באמת. עשיתי אצלו כמה פעמים, בלחץ אדיר של זמן, וקיבלתי שירות כאילו אני הלקוח היחידי שלו

• הוסף לסימניות
יש את פורום הפקות דפוס
חושבת ששם תקבלו מענה מהיר יותר:
https://www.prog.co.il/forums/הפקות-דפוס.15/

אולי פריסה של קופסת קרטון בגודל המתאים
משהו כזה:
Q534447.jpg

• הוסף לסימניות
שני המוצרים הספציפים האלה עד כמה שידוע לי ניתנים להדפסה רק בכמויות
אבל בפורום הפקות דפוס בטוח ידעו לכוון אתכם יותר

• הוסף לסימניות
גן דפוס מיקוד באשדוד מדפיסים הכל!!!
ויצא לי להדפיס שם כוסות קרטון והאיכות היתה מעולה ובעיקר תוך יום יומיים...
האיכות שלהם באופן כללי מעולה + + +
אני מרוצה מהם מאד מאד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כוסות קרטון עושים אצל נוח פריד מ"כסופין", בנאדם מדהים, שירות פצצה, מהיר כמו טיל רוסי חדש...
תכתוב בגוגל "כסופין", הוא נותן שירות שאין דברים כאלו. באמת. עשיתי אצלו כמה פעמים, בלחץ אדיר של זמן, וקיבלתי שירות כאילו אני הלקוח היחידי שלו
יש לך את המייל של דפוס כיסופין באשדוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה