הדפסה על כרית

• הוסף לסימניות
יש לי כרית כמו בתמונה המצורפת שאני רוצה לעשות בשביל זה ציפית מודפסת בתמונות..
איפה אפשר להדפיס על בד איכותי?

קבצים מצורפים

• plain_5.jpg
    KB 75.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
כל מקום שמדפיסים על מוצרים = סובלימציה
מדפיסים על ציפית לכרית
את צריכה לבקש הדפסה על ציפית לכריות גודל 50 על 70
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
לא בכל מקום שעושים סובלימציות יש כזה גודל של כרית. ולכן אני שואלת מי מדפיס על כזו כרית?
גודל 60/19 אינץ

• הוסף לסימניות
את צריכה לעשות הדפסה של בד ואז לתפור. לגודל כזה זה רק ככה הולך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;1935866:
את צריכה לעשות הדפסה של בד ואז לתפור. לגודל כזה זה רק ככה הולך.

אוקיי. אז באיזה מקום מדפיסים על בד איכותי?

• הוסף לסימניות
תעלי את הקובץ שאת מעוניינת להדפיס אוכל לתת לך מענה אצל מי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photo-1;1941114:
תעלי את הקובץ שאת מעוניינת להדפיס אוכל לתת לך מענה אצל מי

מדובר בהדפסת תמונות. לא אני מעצבת את קובץ, רק מבררת ללקוח.

• הוסף לסימניות
אצלנו תוכלי לקבל את הציפית לפי גודל מותאם אישית כולל עיצוב והדפסת התמונות על הציפית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;1943380:
אצלנו תוכלי לקבל את הציפית לפי גודל מותאם אישית כולל עיצוב והדפסת התמונות על הציפית.

תודה. נתתי ללקוח את המספר שלכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה