כללי הדפסה על מדבקה לדיסק

• פותח הנושא again
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי דפי מדבקה, בכל דף יש שני דיסקים, מישהו התנסה או יודע איך אני ממקמת על העמוד את העיצוב כדי להדפיס?

• הוסף לסימניות
תחשבני עם סרגל את השוליים בדף, וכשאת מעצבת את הדיסק אל תעשי חור בפנים ולא חתוך בצורת דיסק תעשי את זה עם גלישות כי הדף מדבקה כבר יחתוך את זה, מקווה שהסברתי את עצמי טוב

• הוסף לסימניות
אני התנסתי, ואכלתי הרבה מרור...
יש הרבה סוגים, כל חברה מחליטה לשים את המדבקות במקום אחר, לכול אחד יש עובי ומשקל אחר, וכו'
עד שהכנתי בסיס מדוייק לחברה מסויימת, היא הפסיקה לייצר מדבקות..

בסוף קניתי סטוק של מדבקות מסוג Stickol הכנתי שבלונה מתאימה ועם זה אני עובד.

מצ"ב השבלונה שלי, אם זה יהיה לתועלת אחרים והיה זה שכרי.
השבלונה שבניתי היא העין מסכה עם חורים של מה שצריך להיות מודפס+ גלישה.
מתחת למסכה אני שם גרפיקה בכול צורה שהיא.
צפה בקובץ המצורף 31979

CorelDRAW 12

קבצים מצורפים

• stickol.zip
    KB 4.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אין כמו להדפיס על דיסק

• הוסף לסימניות
יורם,
אכלת מרורות?

אני לא יודע איך אתם,
אבל אצלי כל חבילה מחדש אם זה של חברה אחרת, מבזבז מקסימום דף אחד ובדף השני אני כבר מדייק.

אם מתעקשים להתקמצן,
אפשר להדפיס על דף רגיל ולראות מול האור איך הדיוק.

ולמי שדווקא רוצה מצ"ב הקובץ שלפיו אני עובד, כולל שני דיסקים בעמוד.

צפה בקובץ המצורף 31982

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 977 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני עושה בדיוק כמו אביגדור:
פעם ראשונה בדיקה - ואז אני מזיזה לפי מה שלא טוב - ופעם שניייה יותא פיקס.
בכל מקרה צריך לדאוג שתהיה גלישה טובה מסביב, שהטקסט לא יהיה צמוד מידי לשוליים, לא לעשות חור באמצע אלא להשאיר את זה לגלישה, ולדאוג לבדוק איך מכניסים את הדף - יש דפים של חברות מסוימות שהשוליים מהצד העליון קטנות יותר מבצד התחתון או להיפך - ולכן אחרי שדייקת, צריך לשים לב על איזה צד הדיוק ולהכניס את כל שאר הדפים באותה צורה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה