עזרה הדפסה על מעטפות 11*23

• הוסף לסימניות
מעטפות גודל 11*23
האם צריך שוליים ללא הדפסה לדואר?
כמה שוליים צריך להשאיר לדפוס?

תודה
דחוף ממש

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל משאירה 1.5ה ס"מ מלמטה
זה מה שידוע לי
רק מלמטה?

שאלה נוספת
איך יש מעטפות (של כל מיני ארגונים וכו)
שההדפסה היא מקצה לקצה
הרי המכונה צריכה להחזיק במעטפה בצורה כלשהי
אז איך אפשר?

• הוסף לסימניות
למטה זה חשוב אני משאירה גם ס"מ מכל צד (ימין ושמאל) כי לדעתי זה יותר נעים בעין אבל תלוי בעיצוב

לגבי השאלה השניה, לדעתי כי אלו לא מעטפות המיועדות לדואר

• הוסף לסימניות
למטה זה חשוב אני משאירה גם ס"מ מכל צד (ימין ושמאל) כי לדעתי זה יותר נעים בעין אבל תלוי בעיצוב

לגבי השאלה השניה, לדעתי כי אלו לא מעטפות המיועדות לדואר
בלי קשר לדואר
איך הדפוס מצליח לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
את זה אני לא יודעת, אני עובדת בבית דפוס ואנחנו לא מדפיסים מקצה לקצה, כנראה זה מקומות ייחודיים שעושים את זה

• הוסף לסימניות
לידיעת כולם .במעטפות 11/23 צריך להשאיר 1.5 סמ מלמטה .אבל כדי לזכות בהנחת ביול כאשר שולחים למעלה מ200 מכתבים במשלוח אחד [לא טעות 200 ] המחיר במקום 4 שח למכתב רק 2.8 שח למכתב
עוד פרטים אצל רונית מנהלת השיוק 0522751483 של חברת סופר מייל המתמחה בעיטף מכתבים ועיתונים במעטפות נייר וניילון ודואגת ללקוחותיה הנחה מירבית בדואר ישראל

• הוסף לסימניות
לידיעת כולם .במעטפות 11/23 צריך להשאיר 1.5 סמ מלמטה .אבל כדי לזכות בהנחת ביול כאשר שולחים למעלה מ200 מכתבים במשלוח אחד [לא טעות 200 ] המחיר במקום 4 שח למכתב רק 2.8 שח למכתב
עוד פרטים אצל רונית מנהלת השיוק 0522751483 של חברת סופר מייל המתמחה בעיטף מכתבים ועיתונים במעטפות נייר וניילון ודואגת ללקוחותיה הנחה מירבית בדואר ישראל
אין מילים!!!!

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת
איך יש מעטפות (של כל מיני ארגונים וכו)
שההדפסה היא מקצה לקצה
הרי המכונה צריכה להחזיק במעטפה בצורה כלשהי
אז איך אפשר?
שזה מקצה לקצה מדפיסים את המעטפות בפריסה פתוחה עוד לפני הקיפול אבל זה מדובר רק בכמויות
המכונה צריכה תפיסה של 1 ס"מ משתי צדדים בגלל זה אין אפשרות להדפיס במעטפות שמקופלות עד הקצה

• הוסף לסימניות
שזה מקצה לקצה מדפיסים את המעטפות בפריסה פתוחה עוד לפני הקיפול אבל זה מדובר רק בכמויות
המכונה צריכה תפיסה של 1 ס"מ משתי צדדים בגלל זה אין אפשרות להדפיס במעטפות שמקופלות עד הקצה
תודה ענקית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה