איפה עושים את זה? מי יכול לעזור בזה?
פ פוטושופרית משתמש פעיל עיצוב גרפי 10/5/11 הוסף לסימניות #2 אפשר להדפיס על מפיונים אך לא בטוח שזה משתלם כלכלית בסופו של דבר המפית נזרקת לפח אלא אם כן זו מזכרת ממחנה או משהו כזה
אפשר להדפיס על מפיונים אך לא בטוח שזה משתלם כלכלית בסופו של דבר המפית נזרקת לפח אלא אם כן זו מזכרת ממחנה או משהו כזה
ש שרה משתמש רשום 10/5/11 הוסף לסימניות #3 אני באמת צריכה את זה למזכרת, יש לך מושג איפה מדפיסים את זה? (בכמות גדולה)
N naamaid משתמש צעיר 11/5/11 הוסף לסימניות #6 צרי עימי קשר טלפוני, (בשעות הערב / הבוקר) 052-888-4046 052-7644-036
ס סבא ישראל משתמש מקצוען 24/5/24 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י משתמש! משתמט!: עדיין רלוונטי? אתה עוד מדפיס היום??? לחצ/י כדי להרחיב... [SIZE=4]naamaid[/SIZE] נראה לאחרונה בפרוג ב- 2021 ככה שכנראה הוא לא רואה את ההודעה שלךאולי פשוט תתקשר ותנסה
נכתב ע"י משתמש! משתמט!: עדיין רלוונטי? אתה עוד מדפיס היום??? לחצ/י כדי להרחיב... [SIZE=4]naamaid[/SIZE] נראה לאחרונה בפרוג ב- 2021 ככה שכנראה הוא לא רואה את ההודעה שלךאולי פשוט תתקשר ותנסה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת