דרוש מידע הדפסה על מפת מטבח

• הוסף לסימניות
מישהי אולי התנסתה בלהדפיס על שמשונית/ שעוונית או כל חומר אחר שישמש כמפת מטבח.
אני רוצה להדפיס על זה תמונות משפחתיות ולהביא כמתנה להורים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון. מקסים!
מעניין לשמוע באמת אם זה אפשרי וכמה זה עולה.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שחנויות צילום/פוטו יוכלו לעזור לך ולהנחות אותך...אם זה מציאותי בכלל.

• הוסף לסימניות
יש חנות שלטים ברח' זבוטינסקי בבני ברק
שאלנו אותם על זה בעבר והם עושים

5798989

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שכבר עשו את זה, השאלה על מה באמת להדפיס? השמשונית איך היא במגע עם מים? אפשר להעביר אליה סמרטוט? המים עוברים דרכה או שהיא אטומה?
היא מתעגלת בהתאם לשולחן?

יש חנות שלטים ברח' זבוטינסקי בבני ברק
שאלנו אותם על זה בעבר והם עושים

5798989

על מה הם מדפיסים?

• הוסף לסימניות
שמשונית עבה

אם יוצא לך לעבור שם, יש להם בד"כ על הרחוב עצמו איזשהו תמונה גדולה מודפסת

• הוסף לסימניות
עשינו שעווניות.
אישיות
מהמם
חלבי/בשרי

חנות של הדפסה על שמשוניות וכאלה.

• הוסף לסימניות
מישהי אולי התנסתה בלהדפיס על שמשונית/ שעוונית או כל חומר אחר שישמש כמפת מטבח.
אני רוצה להדפיס על זה תמונות משפחתיות ולהביא כמתנה להורים.

התלהבתי מהרעיון, שתפי אם הצלחת לבצע ואת ממליצה...

• הוסף לסימניות
יש את מיקוד באשדוד.
אאל"ט הם עושים.

• הוסף לסימניות
ראיתי בפרסומת של צ'יק צ'אק בבני ברק שהם עושים את זה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה