הדפסה על נייר כרומו דק בגודל גיליון - יודעים איפה אפשרי?

• הוסף לסימניות
הכנתי עטיפה לספרים לבת שלי ואני מחפשת איפה אפשר להדפיס על גודל גיליון כמה העתקים בודדים.
אשמח מאוד אם יש מי שמכיר/ה ויודע/ת איפה אפשרי זה ממש דחוף..
רוב הספרים מעט יותר גדולים מ A3 ובכל מקום שביררתי בינתיים, מדפיסים רק עד גודל A3

בתקוה להכוונה..

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת בבני ברק אז יש דפוס ברחוב דמשק אליעזר, לא זוכרת איך קוראים לו (אולי דיגיטל סנטר? או שזה אחד אחר?)
בכל אופן, יש שם כרומו דק גם בגודל A3 אקסטרה - שזה יותר גדול מA3.... מקום ממש נחמד....

• הוסף לסימניות
בררתי לאותה מטרה בכמה בתי דפוס
והמחיר לעותק בודד עמד על כ- 50 ש"ח
ירדתי מהרעיון.

ספרי לי אם מצאת זול יותר...

• הוסף לסימניות
אולי בכל גרף
6180000

• הוסף לסימניות
יש את הניר A3 אקסטרה שעולה כמו דיגיטלי
למשל בגפרציק הניר הגדול שלהם הוא 32-48 סמ
אם יספיק לך ברור שיותר זול מגליון שיצא ממש יקר לעטיפה.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן, מצאתי הדפסה על גודל 33*48 במחיר של 6 שקלים ואם אני מדפיסה עשר עותקים זה 5 שקל להדפסה. (בגרפומט בירושלים)
לא נורא יחסית למחירי הגיליון שאכן עומדים על 40 ש"ח ומעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה