הדפסה על ניר מיוחד

• הוסף לסימניות
איך אפשר להדפיס על ניר שנקרא 'ניר גיהוץ' (מסווג תחת נייר פוטו)
הניר מבריק
בבתי דפוס לא הצליחו להדפיס ואמרו לי שזה מיועד למדפסות הזרקת דיו (הדפסה יצאה מרוחה)
במדפסת ביתית אחת שניסיתי הניר נתקע

מי יכול לעזור איפה אפשר להדפיס את זה?

(כולה 3 דפים צבעוני)

• הוסף לסימניות
רוצים להדפיס על הניר הזה, (ולגהץ את זה על כל מיני דברים)
בהוראות של הדף כתוב שזה מיועד למדפסת הזרקת דיו ביתית בינונית - טובה

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי על דף כזה במדפסת ביתית פשוטה.
יצא מעולה
אולי פשוט תנסו במדפסת אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1573692:
אני הדפסתי על דף כזה במדפסת ביתית פשוטה.
יצא מעולה
אולי פשוט תנסו במדפסת אחרת

אולי באמת ננסה שוב
איזה מדפסת (חברה, שנה, בערך...)

• הוסף לסימניות
אני גם הדפסתי במדפסת ביתית רגילה,ויצא מעולה,
אבל זה היה כ"כ מזמן שאני לא יכולה לעזור לך בסוג ודגם המדפסת...

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שכתבת גם פה
את צריכה מדפסת סוג של HP 930, או משהו מהסדרה הזו לדוגמא

• הוסף לסימניות
כל מדפסת הזרקת דיו מתאימה, כל המדפסות האלה עובדות עם אותו סוג דיו למרות ההבדלים בצורת הראשים.

חובה ! להשתמש בדיו מקורי.
אם את חוששת מתקיעה של הנייר במדפסת, תכניסי נייר אחד בכיוון הנכון ותשלחי להדפסה עם נקודה או פסיק בפינת הדף לניסיון, זה עבר חלק? גם בהדפסה הצבעונית זה יעבור חלק.

מראה נדרש רק אם יש טקסט, לתמונה בלבד אין לזה משמעות.

אולגה.

• הוסף לסימניות
בדרב בתי הדפוס היום קיימים מדפסות לייזר
ויש דבר כזה שנקרא נייר טרנספר
מדפיסים עליו בכתב מראה ומגהצים על הבגד
מקווה שעזרתי :)

• הוסף לסימניות
הי חברה, והבדיחה---
הדפסתי הפוך): על הצד המבריק
לפי הוראות המוכרת!!
ולכן זה לא הלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה