דרוש מידע הדפסה על עץ

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה אפשר להדפיס תמונה על עץ בירושלים
וכן, מה ההבדל בין הדבקה על עץ לבין הדפסה על העץ ממש (כולל קצת מהקצוות) ?
מבחינת חדות, צבעים וכו'
מה יוצא יותר יפה ?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה אפשר להדפיס תמונה על עץ בירושלים
וכן, מה ההבדל בין הדבקה על עץ לבין הדפסה על העץ ממש (כולל קצת מהקצוות) ?
מבחינת חדות, צבעים וכו'
מה יוצא יותר יפה ?
הדפסות איכותיות מאד

ההבדל שאני ראיתי:
הדפסה על עץ (הטבעה על העץ) - נותן לתמונה טיפה מהגוון של העץ (פיקצ'ר פרפקט - מטביעים איכותי מאד על העץ)
הדפסה והדבקה - התמונה בגוון האטום שלה והעץ בגדול נותן את העובי.

• הוסף לסימניות
איך רוט אלבומים ? משהי מכירה ?

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה על בלוק עץ במודיעין עילית .
מה שיש לי להגיד זה שבלוק עץ עצמו יוצא יחסית חד (פחות מהדפסה על פריטים אחרים)
אבל זה נותן מראה טבעי , לאומת הדבקה זה הרבה יותר פשוט .............
המייל שלי MT0556735557

• הוסף לסימניות
אז מה אתן ממליצות ?
אצל מי הדפסה על עץ הכי איכותית
והאם הדפסה ישירות על העץ או הדבקה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה