כללי הדפסה על עץ

• הוסף לסימניות
בעבר דברו פה על הדפסה על עץ באיכות מקסימלית, אך לאחר חיפוש ממושך לא הגעתי למה שרציתי.
(פיקצ'ר פרפקט זה לא מה שאני מחפשת)
חשוב לי מאד האיכות ועוד יותר הגימורים! זה צריך להיות מושלם! ברמה גבוהה!
האם יש לכם מה להציע?
כתבו על מיסגור עלית- האם יש למשהוא פרטים עליהם?
אשמח לקבל עזרה- דחוף!

תודה

• הוסף לסימניות
אשמח להציע לך הדפסה על עץ בטכניקת סובלימציה - זוהי טכניקה שההדפסה ממש יוצאת על עץ מבריק ובאיכות צילומית גבוהה מאד, מאיזה איזור בארץ את?

• הוסף לסימניות
אם לא פיקצ'ר פרפקט אז סוב'
זה מגיע מט או מבריק
אשמח להציע לך באישי

• הוסף לסימניות
יש את גרפיכץ בבני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נילס;524238:
אשמח להציע לך הדפסה על עץ בטכניקת סובלימציה - זוהי טכניקה שההדפסה ממש יוצאת על עץ מבריק ובאיכות צילומית גבוהה מאד, מאיזה איזור בארץ את?

אזור ירושלים

• הוסף לסימניות
מסגור עילית זה אותו רעיון של פיקצ'ר פרפקט אבל בגימור ישר ולא "פזה".
צבע הגימור הוא גם בשיטה שונה מפקצ'ר פרפקט, ורק בצבע שחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ב;524763:
מסגור עילית זה אותו רעיון של פיקצ'ר פרפקט אבל בגימור ישר ולא "פזה".
צבע הגימור הוא גם בשיטה שונה מפקצ'ר פרפקט, ורק בצבע שחור.

יש לך פרטים, מייל מס' טלפון וכד' שלהם?
מה הכוונה בגימור, לא הבנתי?

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים על מסגור עילית.
בעלי הוא הבעלים של פיקצ'ר פרפקט אז חקרתי קצת על ההבדלים...
בגימור של פיקצ'ר פרפקט יש "פאזה" - מין אלכסון קטן כזה של העץ. וזה בא בכל מיני גוונים חלקים או טקסורות של עץ בכמה גוונים.
במיסגור עילית הם חותכים את זה בצורה פשוטה יותר. וצובעים את זה בצבע. ובצבע שחור בלבד. אבל הם גם יותר זולים.
אני מעלה לך תמונה שתביני. תמונה של מסגור עילית אין לי.

קבצים מצורפים

• DSCF0075.JPG
    2.5 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
08-9744401

(פרנסה רק משמים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה