הדפסה על קנווס- שווה?

• הוסף לסימניות
הציעו לי הדפסה על קנווס גודל 90*60 במחיר 100 ש"ח.
זה שווה?
יקר?
זול?

• הוסף לסימניות
הדפסה על קנווס מוכן?
או הדפסה על בד קנווס ומתיחה על מסגרת?

ההבדל גדול הוא אם יש הדפסה על שולי המסגרת. זה לוק שונה והמחיר יקר יותר.
אם מדובר על האפשרות השניה - הייתי חוטף:)

• הוסף לסימניות
גם על קנווס רגיל זה מחיר זול מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמית0;n4960568:
הציעו לי הדפסה על קנווס גודל 90*60 במחיר 100 ש"ח.
זה שווה?
יקר?
זול?

השמח גם כן לשלוח להדסה במחיר זה?
האם אאפשרי מיל?

• הוסף לסימניות
ברור ברור ששווה בפוטו שאני עובדת קנווס 60*90 עולה 349 ש"ח אז את מבינה את ההבדל השאלה היא עם זה באמת על מסגרת עץ כי אם לא זה לא כ"כ יפה!
בכל אופן הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
זה מאד זול!!

• הוסף לסימניות
זה על מסגרת עץ.
לא יודעת אם זה הדפסה גם בצדדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;n4960600:
הדפסה על קנווס מוכן?
או הדפסה על בד קנווס ומתיחה על מסגרת?

ההבדל גדול הוא אם יש הדפסה על שולי המסגרת. זה לוק שונה והמחיר יקר יותר.
אם מדובר על האפשרות השניה - הייתי חוטף:)

לפי מה שהבנתי זה הדפסה על קנווס ומתיחה על מסגרת

• הוסף לסימניות
לפני הכל הייתי בודקת את הצבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה