הדפסה צבעונית על מדבקה שקופה

• הוסף לסימניות
בבני ברק איפה הכי זול ( אני צריכה כמות גדולה למשלוחי מנות)
להדפיס צבעוני על מדבקה גדולה
והאם יש מדבקות שקופות
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס על שקף כמעט בכל מקום. מדבקה זה קצת יותר מסובך כי יש הרבה מקומות שלא יסכימו לך בחיים להכניס מדבקה למכונה מחשש לפתיחה.

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה על מדבקה שקופה בבני ברק
להגיד שזה זול? ממש לא
זה ההדפסה הכי יקרה אצלי בחנות בגודל A4

7 שקל לדף
על שקף לעומת זאת תעלה הדפסה צבעונית 3 שקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1217744:
אפשר להדפיס על שקף כמעט בכל מקום. מדבקה זה קצת יותר מסובך כי יש הרבה מקומות שלא יסכימו לך בחיים להכניס מדבקה למכונה מחשש לפתיחה.

אני לא מבני ברק, כך שזה בכל מקרה לא רלוונטי, אולם למען הידע: יש מכונות מעולות. לנו, ב"ה, יש מכונה כזו, ואין שום בעיה להכניס אותה למכונה.
אלא שקחי בחשבון שזה יקר יחסית.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איפה הכי זול,
אבל באורגינל (רח' זכריה 5) עולה 4.9 ש"ח לגודל A4 מדבקה שקופה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי63;1217757:

לא נראה לי שתמצאי זול יותר
זה מחיר ממש מצוין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1217744:

התכוונתי מדברה שקופה לא שקף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי63;1217757:

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה