כללי הדפסה של מטר על מטר

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה להדפיס עבודה מטר על מטר
יש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת כדי שהאיכות תהיה טובה ?
ומה עושים כדי שזה לא יהיה כבד מידי?
תודה

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת תעזרו לי???

• הוסף לסימניות
אם יש חשש שהמחשב לא יעמוד בזה,
הפתרון הוא לעבוד על גודל דף קטן יותר למשל חצי מטר על חצי מטר (אפשר גם פחות העיקר זה לשמור על הפרופורציה) ולהעלות בהתאם את ה dpi
לדוגמא:
המצב האידיאלי הוא מטר על מטר ו- 300 dpi
כדי להקל על המחשב נעבוד ב
חצי על חצי ו- 600 dpi

ואז סוגרים את הקובץ. ואת הקובץ הסגור מגדילים חזרה לגודל המקורי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כדאי לייבא את האובייקטים לאינדיזיין, דבר שמקל מאד על כובד הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1269350:
אם יש חשש שהמחשב לא יעמוד בזה,
הפתרון הוא לעבוד על גודל דף קטן יותר למשל חצי מטר על חצי מטר (אפשר גם פחות העיקר זה לשמור על הפרופורציה) ולהעלות בהתאם את ה dpi
לדוגמא:
המצב האידיאלי הוא מטר על מטר ו- 300 dpi
כדי להקל על המחשב נעבוד ב
חצי על חצי ו- 600 dpi

ואז סוגרים את הקובץ. ואת הקובץ הסגור מגדילים חזרה לגודל המקורי.

בהצלחה.

הגודל האידיאלי הוא 72 dpi וזה גם האיכות שאיתו כולנו מסתכלים על המסך. אבל למעשה מהדרים לעשות 150 dpi. ואם עושים חצי גודל עושים 300 dpi.
וכי תעלה על דעתך שלכל מודעה של מטר על מטר יש חשש שהמחשב לא יעמוד בזה? אני אישית כבר עשיתי שלטים בגודל של 10 מטר על 10 מטר במחשב פשוט וזול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1269390:
הגודל האידיאלי הוא 72 dpi וזה גם האיכות שאיתו כולנו מסתכלים על המסך. אבל למעשה מהדרים לעשות 150 dpi. ואם עושים חצי גודל עושים 300 dpi.
וכי תעלה על דעתך שלכל מודעה של מטר על מטר יש חשש שהמחשב לא יעמוד בזה? אני אישית כבר עשיתי שלטים בגודל של 10 מטר על 10 מטר במחשב פשוט וזול.

רק נתתי דוגמא. אל תדבק למספרים.
אכן, עבודה שנשארת בגבולות המסך תהיה ב72 dpi
ונכון שאם השלט ממש גדול אפשר גם להדפיס אותו ב 72
אבל האידיאל לדפוס הוא תמיד 300.

• הוסף לסימניות
ברעיון לשלטים גדולים זה יחס של 1:10 / 1:5
אבל הכי טוב שתדברי עם בית הדפוס בו את מדפיסה.לכל אחד יש את "ההרגלים"שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה