כללי הדפסה תלת-מימדית- תהנו!

• הוסף לסימניות
מה עם הנתיבים???

• הוסף לסימניות
נתיבים

נכתב ע"י Ayalam;602049:
מה עם הנתיבים???
הורדתי את הקובץ - הבעיה היא שזה קובץ FLV
אני לא רוצה להוריד תוכנת המרה למחשב - רק לאחרונה ניקיתי אוו מוירוסים.
אם יש כאן מישהו שמוכן/יכול להמיר FLV לפורמט שמוכר כאן בפרוג (WMV וכו') - אשמח לשלוח את הסרטון במייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Deena;602108:
אם יש כאן מישהו שמוכן/יכול להמיר FLV לפורמט שמוכר כאן בפרוג (WMV וכו') - אשמח לשלוח את הסרטון במייל.
יש לי תכנת המרה, שלחי לי באישי ואפרסם.
תודה!

• הוסף לסימניות
תכניסי לקובץ rar

• הוסף לסימניות
נכון

רעיון טוב - אבל אני רואה שזה כבד מידי

• הוסף לסימניות
בואנה, מגניב!!!

• הוסף לסימניות
מגניב!
כשיצאו לשוק המדפסות הללו בפלוטר
אפשר יהיה ליצור מכוניות.
:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Deena;602108:
הורדתי את הקובץ - הבעיה היא שזה קובץ FLV
אני לא רוצה להוריד תוכנת המרה למחשב - רק לאחרונה ניקיתי אוו מוירוסים.
להנאת כל הנתיבים ותודה ל Deena על המאמץ- היה שווה!!!

קבצים מצורפים

• 3dprinter.wmv
    19 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;602283:
מגניב!
כשיצאו לשוק המדפסות הללו בפלוטר
אפשר יהיה ליצור מכוניות.
:cool:

אתה מתכוון לשכפל מכוניות לכל המשפחה?
אפשר להצטרף לתור?

(האמת, שבדיוק לפני כחודשיים קבלנו את המכונית - סליחה "בימבה" בשם ספארק - אבל עד שנוכל לשכפל מכוניות היא בטח תהיה זקנה מאד...)

• הוסף לסימניות
יש מקום בארץ שאפשר להדפיס במדפסת תלת מימדית?
אני מחפשת בכל מחיר...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזה חומר יוצא המוצר המוגמר?

וגם איפה יש דבר כזה כאן בישראל!

• הוסף לסימניות
בס"ד
וואוו, מדליק, נראה יקר!!!

• הוסף לסימניות
השלב הבא- לקוח מגיע לאיקאה ומדפיס לו כסאות, שולחן, ספריה, מיטה וכו' ולסיום מכונית שתסחב לו עד הבית..
לחילופין- למסעדה, "הכנת הארוחה בעיצומה, מיד נדפיס לך צלחת, כוס וסכום..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י izahk265;602567:
מישהו יודע באיזה חומר יוצא המוצר המוגמר?

וגם איפה יש דבר כזה כאן בישראל!

הוא רק אומר "חומר מיוחד" :)
זו מן אבקה שמתקשית וכפי שהוא מסביר - יש אפשרות "לשחק" עם רמת העמידות שלה.
בדוגמא בסרט הוא טוען שאפשר להשתמש בתוצר כמו במקור.

• הוסף לסימניות
וואו נשיונל גאוגרפיק יודעים להציג דברים יפה!
חבל שלא רואים את תהליך ההדפסה איך הוא יוצר את כל המעברים (יש סרטונים המסבירים את זה בגדול לכן כל הכלי שקוע באבקה).
אני לא מאמין לכל מילה של נשיונל הייתי רוצה לראות אותו נותן מכה בשולחן עם הכלי הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה